Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca 4. évadában...

Trónok harca 4. évadában (sorozat) feltűnik-e még Sandor "a Véreb" Clegane?

Figyelt kérdés

Csak mert ő a kedvenc szereplőm és a 3. évadnál járok, még nem néztem teljesen végig de olyasféléket olvastam, hogy a könyvben nyoma vész vagy meghal.Van arra esély, hogy a 4. évadban feltűnik vagy komolyabb események várhatóak tőle?

Ismétlem a 3. évadnál járok. 6.rész.

#sorozat #Trónok harca #sandor Cleagen #a Véreb
2014. ápr. 7. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
A 4. évadban fog meghalni, így igen, még benne lesz. :)
2014. ápr. 7. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
*Egyébként a halála nem lesz egyértelmű, valószínűleg hozzácsapódik a Lobogó nélküli testériséghez. Tehát később is feltűnik/tűnhet majd.
2014. ápr. 7. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert én is próbáltam utána járni de elég zavaros a dolog. Egyik helyen meghal, a másikon fosztogat a harmadikon sírásó lesz. Érdekes dolog, remélem egyre többet és komolyabb eseményekben fog feltűnni majd, engem megfogott Rory MCcann játéka illetve maga a Véreb karaktere, ezért is érdeklődök felőle. :d köszönöm a válaszokat! :D
2014. ápr. 7. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert úgy volt eredetileg a könyvben, hogy a Véreb és Arya dolgoznak egy faluban, szereznek pénzt, majd továbállnak. Útközben a Véreb mocskosul lerészegedik és betérnek egy fogadóba, ahol ott vannak Gregor Clegane emberei és elakarják vinni Sandort a bátyjához, de az rájuk támad. Mivel részeg, ezért többször is megvágják, de aztán Aryával megölik a katonákat és továbbállnak. Majd Sandor ne mtud továbbmenni, mert fájdalmai vannak, ezért elkezdi forraltborral ápolni a sebeit, Arya pedig otthagyja, lelép tőle.

Később Brienne, Pod és egy lovag elmennek egy kis szigeten szerzetesekhez, akik sosem beszélnek, csak akkor ha vendég jön, és akkor is csak a góré. Észreveszi Brienne,h ott van Sandor lova, meg egy rohadt nagydarab sírásó aki rejtegeti az arcát és a szerzetesek kutyája kedveli őt, és Briennenek egyből az jut az eszébe,h Sandorra hasonlít a sírásó a termete alapján, plusz azért, mert egy békés pap nem lett volna képes Idegent (a lovat) elvinni magával, emrt az a gazdáján kívül mindenkit megtámad. Aztán megkérdezi a szerzetest,h mit tud Sansáról és Aryáról, és az azt mondja,h rátalált a Vérebre és a Véreb már nincs többé, eltemette őt, és a sisakjával jelölte meg a sírját. Ezért is lehet gondolni,h nem halt meg, mert furán beszélt róla, tehát nem úgy ebszélt róla, mint Sandor Cleganeról az emberről, hanem mint a Vérebről, mintha az egy kb. állapot lenne.

Aztán nem sokkal ezután a Véres Komédiások (akik levágták Jaime kezét) egy része megtalálja a sírt és az egyik, Rorge felveszi azt és azt kezdik róla terjeszti,h ő a Véreb, aki elkezdett gyilkolni és fosztogatni. De aztán Brienne megöli őt és kiderül,h Rorge volt az.

Am sztem a sorozatban épp a Véres Komédiások ellen fog meghalni.

2014. ápr. 10. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
mármint a sisakot veszi fel :D
2014. ápr. 10. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!