Szerinted melyik a legjobb (magyar) szinkron paródia YouTube-on?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 17:50
12/20 anonim válasza:
Hitler tanár úr :D
vagy Potter Albert
13/20 anonim válasza:
Szerintem Potter Albert, de a lehetőségek között ott van még Potter Albert és Potter Albert. Komolyan jók
14/20 anonim válasza:
Hát most túl lassú a netem, szóval nem tudom megnézni a Potter Albertet, de hasonlónak tűnik a Jerry Chopperhez, ami nekem azóta is abszolút favorit :D
15/20 anonim válasza:
Potter Albert az tényleg nagyon jó :D
De Peti összes vidijét ajánlom mert mind nagyon jó :D
16/20 anonim válasza:
Nem akarok senkit se megsérteni de a Jerry Chopper a Potter Alberthez képest egy rakás szar. Nekem is az volt pedig a favorit amíg nem találkoztam Radics Peti műveivel. Zseniális, hihetetlen hogy mekkora tehetség az a srác..
17/20 anonim válasza:
Hát jó, majd megnézem a Potter Albertet. Nem mondom, hogy nem jó, mert biztos az, ha ennyien mondják. Mindenesetre nekem tetszik a Jerry Chopper is, és ezidáig az a legjobb szerintem.
18/20 anonim válasza:
Egyértelműen a Sawyer-paródiák, főleg az Alkonyat, Jerry Chopper és Odaát. Petiéből is láttam 1-2-t, de az inkább agyonkáromkodott, Sawyerében imádom a hatásszünetes poénokat, egyszerűen zseniális a humora :))
19/20 anonim válasza:
Igen, már nekem is sikerült végignéznem a Peti-féle Potter Albert 1. évadát, de még mindig a Jerry Chopperre voksolok... talán többet röhögtem a Potter Alberten, de legfőképpen az agyonkáromkodás miatt, ahogy az előző írta. A Sawyer-féle paródiáknak még a sztorija is jó, és azért nem kevés jó poén van benne, teszem hozzá akár káromkodásmentes is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!