Meghibbant a bátyám? :S 23 évesen most rendelt 7 chip n dale "EREDETI (vagyis angol. ) " képregényt amerikából :S
kezdek aggódni érte....
15f
Hmmm...
Én gyerekkoromban imádtam a Commodore Plus/4 számítógépet, sőt azon tanultam meg pókerezni is, mert a cél az volt, hogy megszabadítsunk nőket a ruháiktól... :-)
Tehát nem elítélendő, hogy 15 évesen nem bírsz a fa*szoddal kispákó... :-) ...a baj az, hogy látszólag más életcélod sincs! :-)
Visszatérve, telt múlt az idő, felnőttem (sajnos), és képzeld felnőtt fejjel is volt rá példa, hogy vettem régi Commodore gépeket (Plus/4, Amiga, stb.)
Azaz a bátyád nyilván rajongott ezért a képregényért, mellesleg Te tudsz angolul? :-) Vagy csak a tököd van állandóan teli? :-)
De ha ilyen gyorsan fel akarsz nőni, akkor ajánlom figyelmedbe a következő linket:
De egy kis éretlen p*cs vagy erre csak ennyit tudok mondani.
Nem kell aggódni érte nem vagyunk egyformák hálistennek.
Mindenkinek más a hobbija próbáld megérteni felnőni ehhez Fogadd el addig nem nősz fel emberileg.
Nincs korhoz kötve az ilyesmi ami jó bármilyen korig lehet űzni szeretni. Ha tudnád milyen sok ember néz pl.: Animét felnőttként elsírnád magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!