A Subway-ban árulnak csokis sütiket azoknak elmondaná valaki a receptjét? A duplacsokis is NAGYON-NAGYON JÓL JÖNNE. Angol neve: Double chocholate chip, vagy nem dupla (double) Nagyon hálás lennék!
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 20:09
1/4 andoryy válasza:
Első amit a google kidob: [link]
Nem tudom milyen szinten tudsz angolul, de szerintem ez nem igényel nagy nyelvtudást. Igazából Subwayben sosem szoktam enni szóval nem tudom pontosan erre gondoltál e, de mindenesetre nagyon pozitívak a visszajelzések a recepttel kapcsolatban.
2/4 A kérdező kommentje:
Az angol tudásom elég gyenge, de lefordítom számítógéppel. És nagyon köszönöm a választ és a gyorsaságot is!
2011. jan. 21. 21:01
3/4 anonim válasza:
Ezek a sütik házilag sosem lesznek olyan ízüek.
Dolgoztam cukrászdában és annyi adalékot használtunk, ami az ízétöl kezdve az állagáig mindent javított és ezért volt különleges, hogy az elképesztö.
Ezek az adalékok kiskerben nem kaphatók, csak nagykerben, de egy liter aroma is 8000ft vagy egy vödör állagjavító 25 ezer.
Tehát sok pénzböl kivitelezhetö ugyan olyan, de nem érdemes.
4/4 anonim válasza:
sikerült valamilyen receptet találni ami olyan lett, mint a fent említett? én is ilyet szeretnék sütni, találtam nagyon sok receptet, de tartok tóle ezek keményebbek és inkább keksz jellegűek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!