A Star Wars-ban a Klónok a 66-os parancs után emlékeznek az előző életükre? Vagy az agyukban lévő chip végleg törölt mindent egyszóval agymosottak lettek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 22:40
1/7 anonim válasza:
Emlékezne csak annyit tesz a "biológiai kód" mint az úgynevezett alvó ügynököknél. Amikor eljön az idő akkor nem nagyon tudnak ellenkezni végre kell hajtaniuk, de közben megmarad a személyiségük jellemük stb.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :D
2014. ápr. 21. 16:26
3/7 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Voltak olyan klónok akik megtagadták a parancsot? amúgy ment a zöld kéz :D
2014. ápr. 21. 16:32
4/7 anonim válasza:
Voltak vagy elromlott a kód vagy egyszerűen úgy döntöttek, hogy nem és kész viszont a Peremvidéken voltak olyanok is akik meg sem kapták a parancsot így nem tudták teljesíteni.
5/7 anonim válasza:
még mindig az 1. vagyok láttad a Klónok háborúja utolsó évadát?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen láttam :D
2014. ápr. 22. 12:22
7/7 anonim válasza:
a klónok között is van rengeteg fajta engedelmesség.
pl a nullásoknak az első generációnak senki nem nagyon tud parancsolni,mert kimaradt a genetikai kódjukból a feltétel nélküli parancs teljesítés,szóval ők ugyanolyanok,mint jango.
a kommandósok is hasonlóak,sokszor mérlegelnek és választanak,de többnyire teljesítik a parancsot.
a sima rohamosztagosok azok,akik mérlegelés nélkül teljesítik a parancsot.
és nincsen az agyukban chip.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!