Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek, hogy tetszett az így...

Kinek, hogy tetszett az így jártam anyátokkal vége?

Figyelt kérdés
Most néztem meg és hatalmasat csalódtam. Komolyan a sorozatnak ez a vége nevetséges. Eddig szerettem a sorozatot, ezzel vége. Barney egyáltalán együtt maradt a gyereke anyjával? Az anya iránti szerelem Ted részéről számomra elvesztette a hitelességét. Ezek után nem tudom elhinni, hogy tényleg szerette a feleségét. Robin meg unszimpatikus lett. Ezzel teljesen kiverték nálam a biztosítékot. Miért elme volt ennek nagyon mérges vagyok! Komolyan, aki ezután azt mondja, hogy ez a sorozat jobb, mint a Jóbaráok elmehet a...

2014. ápr. 2. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Jobb számomra, a karakterek és poénok miatt, de ez mellékes úgy látom.

Aha, igen, örültem, hogy bár évekig rajongsz valakiért, jön Ő, és ez elmúlik, és rájössz, miért nem működött vele mégse, DE akkor hogy a f......szba jön vissza Robin mégis, ezt nem értem még.

2014. ápr. 2. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:

régen néztem, de ma már nem.

elmondanátok, hogy mi lett a vége?

2014. ápr. 2. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ted az esküvő után leszólította Tracy-t, öszejöttek, gyerek, esküvő...

Aztán múltak az évek, Liliyék 3 gyerek, Robinék elváltak.

Robin nem bírta, hogy Barney újra idióta, és mindenki más párban, családban van, szomi volt...mert neki Tedet kellett volna válaztania.

Aztán meghalt Tracy, Ted 6 évvel később elmesélte a sztorit Penny-nek és Luke-nak, akik közölték vele, hogy keresse meg robint, mert szereti őt (wtf?), és megkereste a kék vadászkrttel...

2014. ápr. 2. 12:29
 4/10 A kérdező kommentje:
meg barneynak gyereke lett nem tudjuk kitől.
2014. ápr. 2. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egy kislánya egy egyéjszakásból. Elli-t a karjába véve rögtön szerelmes lett, és véldemező, aztán a bárbl küldözgette haza a lengén öltözöttt lányokat...
2014. ápr. 2. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
azért többet vártam volna a rendezőktől, így gagyi
2014. ápr. 2. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tetszett a vége. Össze lett csapva, az egész évadon érződött, hogy már nincs semmi ötletük. Azt vártam, hogy már az évad elején letudják az esküvőt, utána megismerjük egy kicsit Tracy-t. Az évad végén pedig ők házasodnak össze. Erre mi a vége? Kiderül, hogy az anya már meghalt és igazából még sajnálni se tudjuk, mert azt se tudjuk kicsoda. Nem értem minek kellett itt a végére drámázni, meg kitalálni ezt a baromságot, hogy csak azért mesélt az anyjukról, mert összeakart jönni Robinnal, akit egyébként a legjobb rühellek a sorozatból.
2014. ápr. 2. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 2. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Borzalmas.. Hatalmasat csalódtam.
2014. ápr. 4. 23:36
 10/10 anonim válasza:

végül is Tednek és Robinnak még volt egy egyessége ha egyedül maradnak akkor, ott vannak egymásnak.(Amit ha jól emlékszem felbontottak) Én végig drukkoltam nekik.

De Ted az esküvőn már elengedte Robint.Most meg újra visszatáncolt hozzá?

2015. júl. 8. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!