Tényleg a 8. Évaddal vége lesz az Így Jártam Anyátokkal-nak?
Figyelt kérdés
Mert azt hallottam hogy pár színész már ki akar szállni. Sikerült megtárgyalni vagy tárgyalnak még?2012. szept. 29. 14:58
1/9 anonim válasza:
én nem hallottam ilyenekről, de szerintem lassan tényleg ideje lesz már a végének. nemcsak azért, mert a sokadik évadnál már el szoktak laposodni a sorozatok, hanem azért is, mert 2030-ban már viszonylag nagy gyerekei vannak tednek, úgyhogy ideje lesz már 2012-13ban, hogy megismerje az anyjukat.
2/9 anonim válasza:
folyik a tárgyalás. jason segel már menne, ez tény. de még semmi hivatalos információ. az biztos, hogy ha egy színész nem ír alá, akkor vége. nagyon nagyon bízom benne, h nem lesz vége :(
3/9 A kérdező kommentje:
Én is remélem hogy nem lesz vége. Ha ezzel az évaddal befejeznék szerintem eléggé összecsapott lenne a vége, plusz ez az egyik kedvenc sorozatom.
2012. szept. 29. 17:42
4/9 anonim válasza:
7. évadban van, hogy 3 év múlva születik meg a baba, úgyhogy 1-2 évad lenne még max. és vége :)
5/9 anonim válasza:
9.évad is lesz ha nem lép ki az 1ik főszereplő
6/9 anonim válasza:
Így van! Ha egy szereplő menni fog, akkor vége a 8-kal, ha mindenkit meg tudnak győzni a maradásról, lesz 9. is :) Egyelőre folynak a tárgyalások... Úgyhogy az írók úgy alakítják a 8. évad végét, hogy akár ez is lehetne a vége :O
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Ezaz! Köszi a választ!
2012. dec. 22. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!