Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lesz szinkronos az így...

Mikor lesz szinkronos az így jártam anyátokkal?

Figyelt kérdés
azt hallottam hogy ebben a hónapban kijön szinkronosan mivel egy évet kell várni rá.de még nem találtam sehol felrakva.ha tudjátok hol lehet fent írjátok meg vagy hogy mikorra várható?

2012. szept. 28. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Mostanában már naponta megkérdezik, de nincs rá konkrét válasz. Az egy év arra vonatkozik, hogy amikor Amerikában májusban véget ér egy évad, akkor a nyár során szokták nálunk szinkronizálni, hogy az őszi évadban látható legyen, innen jön az évfordulós csúszás. Ez nem minden esetben pont 1 évet jelent, de ez a minimum.

Amerikában is most már áttértek arra, hogy szeptember eleje helyett szeptember utolsó hetében kezdődnek a részek, vagy pont szeptember 30.-án a sok dráma. Ez épphogy októbert jelent, mert előtte egy nappal van, de most is egyre több sorozat már október középétől indul, utána november végétől majdnem februárig szünet van, majd tavasszal is 1 hónap szünet van.

Ha lesz, azt úgyis előre tudni fogod mert a csatorna mindig promózni szokta a premier dolgokat.

2012. szept. 28. 14:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. szept. 29. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!