Szerintetek mi lesz az Így Jártam Anyátokkal vége? Milyen lesz? Nem kell részletes spoiler csak, pl hogy mit képzeletek!
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 19:54
1/13 anonim válasza:
Szerintem csak a legutolsó pillanatban fog találkozni Ted vele, azért vannak ilyen utótörténetek a most menő részekben, pl. az első randi az esküvő után, meg ilyesmik.
De persze az is lehet, hogy hatalmas hülyeséget mondok, szóval ez egyáltalán nem spoiler. :D
2/13 anonim válasza:
Már a nyolcadik évadban volt olyan rész amiben Ted találkozik a feleségével.
3/13 A kérdező kommentje:
kösz mindenki all zöld pacsi!
2014. márc. 23. 21:09
4/13 anonim válasza:
A 9. évad 19. részéből arra lehet következtetni, hogy a jövőben meghal Az Anya. Mert ugye ott van egy 2024-es jelenet amiben azt mondja Ted felesége, hogy "milyen anya az aki nem megy el a lánya esküvőjére", és ekkor Ted majdnem elkezd sírni, mert már tudják hogy a felesége halálos beteg, így nem lesz ott a lányuk esküvőjén. Meg mond neki valami olyat is hogy lépjen tovább és ne éljen a saját történeteiben. Nézd vissza a részt és figyelj oda ezekre a részletekre ;)
5/13 anonim válasza:
Szerintem ott nem a feleség fog meghalni, hanem a ted anyukája. Mivel az ők már összeházasodtak és olyan a szövegkörnyezet.
6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, én váci vagyok és nálunk még a comedy-n csak a 9. évad 5. részét (6,7,8) adják ma!
2014. márc. 31. 18:13
7/13 A kérdező kommentje:
*még csak
2014. márc. 31. 18:14
8/13 anonim válasza:
4-es vagyok
Kedves kérdező, a türelmetlenebbek megnézik angolul. És Amerikában ma adják a sorozatzárót, és én már rohadtul kíváncsi vagyok.
5-ös: hát lehet, de az meg annyira nem lenne drámai. Meg hát azt mondták a készítők hogy még a legkeményebb nézők is megsiratják a befejezést (bár lehet csak a röhögéstől)
9/13 A kérdező kommentje:
4-es azaz 8-as xd. Én nem vok türelmetlen és várom a végét Hallottam azt is hogy még a szereplők és könnyeztek (ted,lily és robin) állítólag az anya meg megrendült az utcsó rész f.könyvén tehát nem tom :/ csak a ti gondolataitokra vagyok kíváncsi. ;)
2014. ápr. 1. 19:56
10/13 anonim válasza:
Na, majdnem igazam lett, az utolsó ELŐTTI pillanatban ismerkedik meg Ted Tracyvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!