Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is a VIOLETTÁBAN...

Bummbumm kérdése:

Szerintetek is a VIOLETTÁBAN Tomás jobban összeillik Violettával vagy csak én vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés
A 34. részig láttam eddig a sorozatot de nagyon idegesít hogy Tomást és Violettát vmi vagy vki mindig szétválasztja. És mindenhol azt látom, hogy mindenki szerint León az igazi, meg vele jobban összeillenek, de nem értem, szerintem egyértelműen Tomás..Szerintetek? Ha Leónt mondtok akkor lécci indokoljátok meg mert nem értem...de arról a Diégorol ne szóljatok lécci mert azt még nem láttam és róla még nem tudok semmit :D

2014. febr. 22. 19:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Akik Thomas pártiak azok megmondanák, hogy miért mert nem értem?!
2014. márc. 20. 19:58
 22/30 anonim válasza:
55%
Nekem az a véleményem hogy leon jobb és ezt meg is indokolom neked!Tomas egy ügyetlen,gyáva,gebe senki aki mindig megbántja violettát mert nem tudja hogy mikor mit kell mondani ja és meg hogy higy néz ki!!TELJESEN NYOMORÉK!! Viszont leon jót tesz neki támogatja,bátorítja,megvédi és iszonyúan cukiiii♡♡♡♡!!!
2014. ápr. 2. 10:37
 23/30 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező! Szerintem nem kell megindokolni, hogy a Leonetta fanoknak miért Leon jön be jobban, és hogy miért illik szerintük jobban Violettához.De én megindoklom:Szerintem sokszor nem Leon, hanem Tomas eröltet rá Violettára dolgokat. Például, hogy azt mondja, hogy látja, hogy érez iránta valamit meg, hogy mondja, hogy nem szereti, és akkor leszáll róla. Persze Violetta mindkettőjük iránt érez valamit de nem véletlen, hogy Leónnal volt eddig is. Egyébként sokszor szokás, hogy a főszereplő nem az igazival ismerkedik meg először, hanem azzal aki iránt érezni fog valamit, de mégsem őt választja mert jön egy másik fiú akit jobban megszeret.
2014. ápr. 8. 18:43
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is Tomas-szal illik jobban össze.Leon is úgy csókolta meg Violettát hogy szinte a lány nem is tudta mert becsukta a szemét meg elcsalta.És nem értem miért nem lehetett úgy megcsinálni ezt az egész sorozatot,mint ahogy a többi is van,hogy az első szerelme ügye Tomas akkor legyen ő is az utolsó.Jó a sorozat közben persze lehetne olyan h szakítanak mert mondjuk Leon jön a képbe de utána megint Tomas-szal van.Szerintem vagyis az én véleményem szerint így lenne egy überromantikus sorozat. Én így képzeltem el ahogy az első részt megnéztem.De ettől függetlenül nagyon imádom a sorozatot,főleg a dalokat,ahogy eléneklik meg előadják. <33
2014. ápr. 21. 17:56
 25/30 anonim ***** válasza:
a 2. évadból pff rohadtul nem azért van kiirva vagyis nincs benne mert nem ő illik jobban violettához...hane azért MERT Ő ÍGY DÖNTÖTT ki akart lépni ebből a karakteréből és önállóan akart sikerhez jutni ... :) valahogy meg is tudom érteni de azért jólenne ha visszajöne a 3. évadban..:) és is Tomas fan vagyok de különösebben leonnal sincs bajom
2014. jún. 26. 14:15
 26/30 anonim válasza:
Én Leon párti vagyok. Szerintem sokkal jobban összeillenek, mert Tomas folyamatosan megbántja. Pl.: amikor Leon megtudja hogy randizik Vilu Tomassal, akkor ő sokkal jobban reagál mint mikor Tomas megtudja hogy Vilu Leonnal csókolózik. Viszont mikor szakítanak Leonnal, Vilu rájön hogy mindkét fiút szereti.
2014. szept. 15. 15:13
 27/30 anonim ***** válasza:
Hat mar ne is haragudj de egy randi es egy Csok az egyaltalan nem ugyanaz...!!!nem HASONLITHATO IGY OSSZE xddd az kozelsem ugyanaz.!!!egyebkent is Leon egy idiota. Es ezt en megcsak ugy mondom h en igazabol egyikojuket se birom szoval nalam még nem is az van h en jobban szeretem Tomast..
2014. szept. 15. 20:07
 28/30 anonim válasza:

Szerintem Tomással jobban összeillik. Nagyon szerettem azt a csávót..

León folyton bántotta Vilut, Tomás ott volt neki lelkitámaszként.. Aztán persze Leónka még mindig szerelmes volt Viluba.. és mi történt? Követelte magának... és akkor... áhh.. -.-

És am.. Diego is jobb mint León :D Meg Alex is jobb lesz a 3. évadban Dienél és Leónnál is.. De nekem Tomás marad a best. <3

2015. jún. 7. 19:01
 29/30 anonim válasza:

Hát, én se láttam sok részt még belőle, szóval nem is tudok szólni Diégóról.><"

Nekem Tomas szimpatikusabb. Persze Leonnal sincs bajom..:D

Az a baj, hogy Ludmilla mindig Vilu meg Tomas közé áll, Tomas meg persze nem akarja elfogadni Ludmilla próbálkozásait, de mégis elfogadja mert nem veszi észre hogy Ludmilla próbálkozni akar..

Mondthatni, ha nem lenne Lúdmilla, akkor minden jó lenne :D de valószínűleg mégsem, mert ott van Leon, és neki is kell Vilu..

Szóval én is Tomas párti vagyok, de nem tudom, lehet hogy aztán mégis Leon lesz neki az igazi..

2015. aug. 11. 14:20
 30/30 anonim válasza:
Hát én...az elején Tomás tetszett és Noelt utáltam, de ez megváltozott a végére Tomás nekem nagyon tolakodónak tűnt és egész megkedveltem Leónt, nem tudom miért...most épp a második évad végén járok. Az eleje nem tetszett, épp most fognal tancolni a versenyen.
2016. febr. 2. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!