Bummbumm kérdése:
Szerintetek is a VIOLETTÁBAN Tomás jobban összeillik Violettával vagy csak én vagyok ilyen hülye?
Figyelt kérdés
A 34. részig láttam eddig a sorozatot de nagyon idegesít hogy Tomást és Violettát vmi vagy vki mindig szétválasztja. És mindenhol azt látom, hogy mindenki szerint León az igazi, meg vele jobban összeillenek, de nem értem, szerintem egyértelműen Tomás..Szerintetek? Ha Leónt mondtok akkor lécci indokoljátok meg mert nem értem...de arról a Diégorol ne szóljatok lécci mert azt még nem láttam és róla még nem tudok semmit :D2014. febr. 22. 19:12
1/30 anonim válasza:
Szerintem is Tomas-sal illik össze a legjobban!
Én a magam részéről nem kedvelem Lenónt, sőt....
Tomas- forever!
2/30 A kérdező kommentje:
hát én sem kedvelem Leónt...nem is tudom érdemes lesz-e még nézni ha elmegy
2014. febr. 22. 20:30
3/30 anonim válasza:
hááát.. épp ez az hogy csak a 34.ig részig láttad.. amúgy meg egyértelmú hogy LEON <3 sokkal helyesebb aranyosabb.. Tomas mindig megbátnja Violettát.meg nem utasítja el Ludmilla közeledését sem!!! Diegoról nem mondom semmit ha még nem láttad..max annyit hogy egy köcsög! :)) xd Tomast se utálom amúgy .. de én Leon forever vagyok <3 LENOTTA ! :) és amúgy csak mondom hogy Violetta beleszeret Leonba..és vele jön össze 1.és 2.évadban is :P
4/30 A kérdező kommentje:
hát az igaz, hogy nem utasítja el ludmillát bár nemtom h miért..de nem Tomás bántja meg Violettát hanem hogy valaki mindig bekavar kettejük közé, egyszer sem Tomás hibája volt..szerintem Tomás sokkal önzetlenebb és szimpatikusabb Leonnál, sőt Leon már az agyamra megy hogy mindig kettőjük közé áll, ugyh nem hiszem h fogom nézni tovább.:( (am már 40. részig láttam:D)
2014. febr. 24. 19:11
5/30 anonim válasza:
hát ez igaz hogy nem Tomas hibája.. de Leon kitartóan szereti Violettát.. és Violetta is Leonba beleszeret.. :D (szerencsére) <3 :D
6/30 A kérdező kommentje:
én ezt a Ludmillát nem bírom de komolyan...ha ő nem lenne, már rég összejöttek volna Tomás-szal:( nincs olyan nagy bajom Leonnal, de Tomást imádom, ha Violettának nem kell akkor majd nekem igen! :D <3
2014. febr. 25. 17:01
7/30 anonim válasza:
Én is THOMAS párti vagyok de leont sem utálom annyira :D..de violetta akkor sem csak a Leonba szerelmes akkor miért volt mindaz ami eddig..az első szerelme akkor is thomas volt amikor még az első részben találkoztak akkor látszott már szerintem..de csak violetta nem tud választani mert mindkettőjük iránt érez valamit.:SS
8/30 A kérdező kommentje:
igen, már az első részben is látszott, olyan cukik voltak!:) leon meg nem is tudom..mintha ráerőltette volna magát Violettára..számomra egyértelmű hogy Tomás az igazi, én tuti őt választanám:)
2014. febr. 25. 19:51
9/30 anonim válasza:
de később Violetta csak Leonba lesz szerelmes :D LEON <3 :D Tomassal sincs bajom.. de Leon sokkal jobb :3 <3
10/30 A kérdező kommentje:
indok?:)
2014. febr. 27. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!