Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is a VIOLETTÁBAN...

Bummbumm kérdése:

Szerintetek is a VIOLETTÁBAN Tomás jobban összeillik Violettával vagy csak én vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés
A 34. részig láttam eddig a sorozatot de nagyon idegesít hogy Tomást és Violettát vmi vagy vki mindig szétválasztja. És mindenhol azt látom, hogy mindenki szerint León az igazi, meg vele jobban összeillenek, de nem értem, szerintem egyértelműen Tomás..Szerintetek? Ha Leónt mondtok akkor lécci indokoljátok meg mert nem értem...de arról a Diégorol ne szóljatok lécci mert azt még nem láttam és róla még nem tudok semmit :D

2014. febr. 22. 19:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%
Leonnal jobban össze illenek. Nem véletlen lett ki hagyva a második évadbol. Nem viluhoz való. Leon karaktere sokkal jobban illik hozzá.
2014. febr. 28. 23:25
 12/30 A kérdező kommentje:
először is szerintem ez nem indok...akkor lenne az ha leírnád miért is illenek össze jobban..és egyébként az sem lehet véletlen, hogy az első részekben nem Leonnal csinálták meg azt a tipikus romantikus első találkozást, hanem Tomással..és Violetta sosem lenne Leonnal ha nincs az a sok rosszakaró aki Tomás és Violetta közé állt. és amugy lehet hogy Tomás visszajön a 3.évadban..de sajnos nem biztos
2014. márc. 1. 12:08
 13/30 anonim válasza:
71%

Szia

Én sajnos nem láttam az első 10-15 részt,de a későbbiekben úgy tűnt,hogy Violetta még akkor is Thomashoz vonzódott amikor már Leónnal volt együtt. Az első részekből láttam videókat és akkor is Thomassal olyan jól összeillettek. Én végig úgy láttam,hogy Vilunak Thomas az igazi. Azt hittem,hogy a végén szakít Leonnal és Thomassal fog járni. Szegény Tomi nem tehet arról,hogy Ludmilla állandóan szemétkedett.

Később olvastam,hogy Leónt fogja választani és teljesen elszomorodtam. Azt hittem szegény Thomas végre együtt lehet Violettával.

Az egyik részben is,az előtt,hogy Thomas megtudta volna,hogy el kell utaznia és randira hívta Violettát,Vilu azt mondta: "Mindig erre várat, hogy szerelmes legyek." Vagyis valami hasonlót. :)

León viszont nekem jobban tetszik (azt hiszem). Szerintem helyesebb(kicsi) Thomasnal és olyan védelmező típus,amit szeretek. Habár néha elég idegesítő volt amikor mindig azt kérdezte Vilutól, hogy "Jól vagy?","Minden rendben?",... Olyan volt mint egy pszichológus,Vilu pedig neki mondta el minden baját ami közben azért volt(szerintem),mert Thomassal szeretett volna lenni,legalábbis Thomas miatt volt szomorú,mert Ludmilla akkor is mindenbe belezavart. Szerintem nem Thomas bántotta meg Vilut,hanem Ludmilla Thomason keresztül. Thomas épp,hogy nem akarta megbántani,csak mindig fordítva sült el a dolog sajnos.

Mondjuk Violetta is elég érdekesen tud néha viselkedni és tényleg gonosz néhány helyzetben. Például amikor már Leonnal járt, Tomival pedig szakítottak és világosan megbeszélték,hogy köztük vége,akkor is odament hozzá és dobálta a puszikat és újra meg újra fölhozta a témát, még jobban elszomorítva Thomast.

Ne haragudj,ha eltértem a témától!

Dióhéjban: Szerintem Thomassal lett volna igazi pár!

:)

2014. márc. 1. 15:43
 14/30 anonim válasza:
100%

Előző vagyok.

Ui.: Bocsi,hogy ilyen sokat írtam és írok. :)

Szerintem Violetta is sokszor megbántotta Thomast és Leont is avval,hogy soha nem tudja eldönteni,hogy ki felé is húz a szíve.(Szerintem ezen a területen kicsit hasonlít az Alkonytra, bár még abban is egyértelműbb Bella szerelme Edward iránt,mint itt León vagy Thomas iránt Violetta érzései. :/)

Csak videókon láttam,hogy León is mennyire szomorú néha Violetta könnyelműsége miatt,amiatt,hogy minden fiú iránt érez valamit és nincs tekintettel senkire, akivel pl épp együtt van. Mindenkit puszilgat,meg mindenkihez odaszaladgál... Ez vonatkozik a következő évadra is. Kedves akar lenni,de sokszor nem az...

Igen,lehet ellenérveket mondani és valószínűleg sokan vannak akik nem így gondolkodnak,de nekem ez a véleményem.

Bocsánat Kérdező,hogy ennyire eltértem a témától és hogy ilyen sokat írtam. :(

2014. márc. 1. 16:18
 15/30 anonim ***** válasza:
Teljesen min1. Van aki szerint Thomas és van aki szerint Leon. A másdoik részbe ugy is Leont választja mivel rá jön Vilu hogy őt szereti igazán.
2014. márc. 1. 23:29
 16/30 anonim ***** válasza:
Nekem nincs semmi bajom Thomassal.. de egyátalán nem Violettához illik.. szerintem inkább Franhoz..és végül Violetta rájön hogy ő Leont szereti.Leon mindent meg tesz Violettáért..és a második évadban olyan aranyosak együtt :)) nem értem minek oda Diego ://..amúgy nem jön vissza 3.évadba Thomas.én végülis örülnék neki DE csak akkor ha nem jönne össze Violettával hanem pl.egy másik lánnyal :D és amúgy visszatérve.Leon sokkal helyesebb mint Thomas.Én Leont választanám.. :))
2014. márc. 2. 15:51
 17/30 anonim válasza:
71%
Én is Thomas párti vagyok. :D Az, hogy Thomas mindig megbántja szerintem egy hülyeség. Thomas mindig jót akar csak Ludmilla mindig bekavar. Amikor úgy volt, hogy elutazik Spanyolországba, akkor is azért nem akart a Violettával maradni, mert nem akarta "hitegetni". Lehet, hogy León helyesebb, de ez annyira mellékes, meg ő mindig fenyegeti a Thomast. Meg Violetta azután lett szerelems Leónba, hogy megcsókolta.. Thomasszal még csak nem is csókolózott és úgy lett szerelmes belé. Szóval egyértelműen THOMAS !! <3
2014. márc. 2. 15:54
 18/30 anonim ***** válasza:
71%
thomas vissza fog jönni láttam egy videot és abban spanyolul fel volt sorolva h ki lesz benne leon diego THOMAS violetta
2014. márc. 3. 16:55
 19/30 anonim ***** válasza:
meg még sokan mások legalabbis én ezt lattam benne és le is fordítottam :D
2014. márc. 3. 16:56
 20/30 anonim válasza:
én már mondjuk nemtudom hogy vissza e jon mert nemtudom mit higgyek :D de a lényeh h twitteren fent volt egy kép ahol elvoltak írva a szereplok es tomas nemvolt rajta a listán :) allitolag valami új fiú lessz de hát majd lassan kezdodik náluk a 3.évad aztán májd yotuben reméllem megtudjuk nézni h akkor mi is lessz..és amúgy eleinte tomas felén áltam de aztán még is csak leon nekem szimpatikusabb lett de nekem nincs bajom tomassal de szerintem leon jobban bánik violettaval még az megy agyamra hogy tomas senkinek se tudd NEM-et mondani..
2014. márc. 5. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!