A violettában melyik részben jön össze Diego és Vilu? Csak mert akkor onnantól nem nézem.
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 20:46
1/9 anonim válasza:
Nem nagyon tudod onnan nézni, mert nincs még sehol magyarul, nincs leszinkronizálva, max akkor tudod nézni, ha találsz valahol más nyelven, és valamilyen ok folytán még érted is.
2/9 anonim válasza:
Hát ezt így nem lehet megmondani mert egyszer egyikkel aztán a másikkal de azt hiszem 34. rész körül csókolja meg először.
4/9 anonim válasza:
nem .. Diego a második évadba jön..és szelelmes lesz Violettába...és sajnos majd össze is fognak jönni.. Leon meg egy Lara nevű csajjal.. de végöl Leon és Violetta összejönnek :D amúgy Vilu és Diego csókja 20.részbe lesz (2.évad) :D
5/9 jázminű válasza:
2rész és a végén öszejönek leonal
6/9 anonim válasza:
Kérdező, nálam dettó ez lesz. Hajrá Leonetta.:D
De a 3. évadban együtt lesznek, csak akkor meg majd az Alex vagy ki jön aki csapja a szelet Vilunak.. De ott is Leont választja (még szép).:DD
7/9 anonim válasza:
Azt pontosan nem tudom de a 20.részben lesz a csók. És azelőtt is beleszeretett Vilu diegoba.
9/9 anonim válasza:
A 40. részben jöttek össze.. De ez a kérdező mekkora egy fasz... már bocs!! Attól még h Diegot nem szereted... és Leónt jobban...
Én nem szeretem Leónt... AKKOR NE NÉZZEM A SOROZATOT?
MERT HOGY AZ A ROHADÉK MINDIG VIOLETTA UTÁN LOHOL..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!