Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Hobbit c. filmben hogyan...

A Hobbit c. filmben hogyan találhatja a Kili nevű törp a Tauriel nevű tündét vonzónak?

Figyelt kérdés
A törp nők köztudottan szakállasak, drabálisak, de legalábbis zömökek, és Tolkien leírása szerint annyira hasonlítanak a törp férfiakra, hogy sokan a puszta létezésüket is kétségbe vonják. Valahogy nyilvánvalónak tűnik, hogy a szépségeszményük is egy hasonló teremtés lehet, pl.: a szakáll bír náluk szexuális vonzerővel, vagy a testesebb hölgyeket kívánják meg, akik közel úgy néznek ki, mint a milói Vénusz. Ehhez képest egy csontos, vékony, sudár, szőrtelen tünde nem lehet túl kívánatos. Tisztelem Peter Jackson munkásságát, szeretem Tolkien világát, nem hiszem, hogy bűn lenne rajongóként hozzátenni ehhez a csodálatos univerzumhoz, de úgy gondolom, ezzel a románccal bakot lőttek.

2014. febr. 16. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Manapság mi a férfi ideál? Modell alkatú (vékony, magas) leányzók, ugye? És nincsenek olyan férfiak, akik az alacsony, 140 kilós nőkre vágynak? De, vannak. Úgyhogy ezen fennakadni hülyeség.
2014. febr. 16. 16:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ami azt illeti, átkozottul igazad van. Túlokoskodtam az egészet, kösz a választ!:)
2014. febr. 16. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
41%

Nem okoskodod túl. Szerintem teljesen jogos a kérdés. Alapból a törpök sem lettek túl törp szerűek, főleg Kili, az az Ori meg valami borzadály. Ahogy múlik az idő egyre kevésbé tetszik ez a koncepció. Lassan kezdem bevallani magamnak: ...melléfogtak ennek a könyvnek a megfilmesítésénél. Hiába próbálok elvonatkoztatni, úgy látom ez csak egy kb 50%os film ha azt veszem mit hozhattak volna ki belőle.

Visszagondolva az az érdekes hogy amikor kijött az első trailer (napi rendszerességgel figyeltem) megláttam, rákattintottam és hirtelen azt hittem ez csak valami fanmade, tehát köze nem volt ahhoz mint amit látatlanban vártam volna tőle, aztán megbarátkozatam vele vártam, bíztam a stábban, PJ-ben, de hiába... Beláttam: ez a film nem az igazi.

Amúgy a weta nagyszerű munkát végez, rengeteg tehetséges ember dolgozik rajta, de az ehhez hasonló baromságokkal, nálam eléggé leírta magát ez a film. az a baj, hogy az ilyen kis idegesítő, nem oda illő, és csak kizökkentésre való dolgokat nagyon szépen, arányosan elszórták a filmben.

2014. febr. 16. 23:44
 4/12 A kérdező kommentje:

Ezzel teljes mértékben egyetértek. Elfogadom, hogy ízlések és pofonok, de az tény, hogy Kili egyáltalán nem sikeredett törpösre. Az internet tele lett olyan mémekkel, amiken Thranduil sopánkodik, hogy mióta engedik ők, tündék, hogy a törpök szebbek legyenek náluk? Gondol itt a Fili-Kili-Thorin trióra. De gondolom a mai korban nem lett volna kifizetődő a mi ízlésünknek megfelelő külső helyett autentikusan csúnyára csinálni őket:DD

Maga a film meg tényleg csalódás. A trailer nagyon tetszett, főleg a törpök dala, kirázott a hideg, nagyon vártam az újabb Gyűrűk Ura-szintű moziélményt, aztán egy ilyen fura izét kaptunk. Persze a Hobbit könyvben is komolytalanabb, meseszerűbb a GyU-nál, de sehogy sem tudom túltenni magam rajta, hogy erről a sztoriról túl sok bőrt akartak lehúzni, pedig úgy tűnik, azt nem bírja el. Indokolatlannak tartom a három részt is.

2014. febr. 17. 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a legfőbb problémám vele, hogy megpróbálják nagyon komolynak beállítani a sztorit, közben tele van bugyutaságokkal meg nem túl jól sikerült poénokkal. Ez a kettő együtt nem működik.

Ami a törpök külsejét illeti, úgy gondolom azért vannak benne ilyen modellalkatú törpök mert így tudják megnyerni a vinnyogó tinilányokat is. A törpszerű törpöket nem tartják eladhatónak... Úgy tűnik.

2014. febr. 18. 22:29
 6/12 anonim válasza:
93%
Utolsó válaszoló véleményén vagyok 100%ig ! :) Komolyan képesek voltak azért beválogatni egy helyes pasit egy törp szerepre (Kili) hogy a tinilányoknak tetsszen?! Mert hogy Orlando Bloom már túl öreg volt? Az egész szerelmi románc egy nagy, buta, semmitmondó, lagymatag, időhúzó-kiegészítő valami! Ez a teljesen felesleges, és Disney stílusú: "első látásra szerelem" csak rontott a filmen.
2014. febr. 23. 18:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg kell itt jegyeznem, hogy amikor Kili és Tauriel a rács kétoldalán beszélgettek egymással a csillagokról, a harmadik mondatnál az egész moziterem elkezdett röhögni. Elhangzott pár megjegyzés is, hogy "kit érdekel?", meg "micsoda romantika".
2014. febr. 23. 20:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is: Kili sem lett túl törp szerű :)

Másodszor: A Gyűrűk ura könyvben Gimli azt mondta Galandrielre hogy ő a legszebb nő akit valaha látott. Azt meg ugye Tolkien írta.

Tehát: Kérdem én, nem találhatja-e Kili is ezen az alapon vonzónak Taurielt?

Válaszom: De, igen. Simán találhatja vonzónak.

2015. jan. 9. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló jól írja, A Gyűrűk ura bővített első részében van az a jelenet, amikor Gimli a legszebb élőlénynek nevezi Galadrielt, és kér tőle 3 tincset a hajából, a tündekirálynő pedig oda is ajándékozza neki a tincseket.

Szóval Kili simán vonzódhatott Tauriel-hez törp létére ezek alapján.

2016. szept. 6. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de a többi törp színész sem ronda, csak azokat jobban elmaszkírozták.
2016. szept. 6. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!