Tudom, hogy úgyse, meg minden, de ti is örülnétek egy Jack Frost-Elsa párosnak? :$
#10,12:
Értem ... ja nekem is vannak :SDDDD
jaajj igen*__*szerintem is nagyon összeillenek<3
az a kép fake???ha nem az lenne,nem kicsit örülnék:3
Meg néztem Jack Frostot(angolul). Tartom a véleményemet. Könyörgöm ne.
Nem akarok nagyon rosszmájúnak tűnni, de irtó bugyuta mese volt. Jack karakterét sem sikerült megszeretni, de még megkedvelni sem. Bocs. Még szerencse, hogy külön univerzumban és külön "fejlesztőnél" vannak. Most komolyan, csak azért szeretnéd őket együtt, mert mindkettő havat bűvöl? Atyám....
#19.:Nekem az a kedvenc mesém,az a baj vele,hogy próbálták a jobban a felszínre hozni az üzenetét,de azért mégis gyerekmese akart lenni,és teljesen kusza lett az egész...
Már írtam,hogy nem a hó miatt hoznám őket össze,de kicsit kifejtem:
Elsa nem is szeretett volna annyira királynő lenni,de azért komolynak akar tűnni,jól viselkedni,nem tudja teljesen elengedni magát, és Jack aki játékos,vicces rátudná venni,hogy éljen kicsit,és legyen szabad.Elsa hajlamos a rosszra(még ha nem szándékosan is),Jack-et pedig nem olyan nehéz befolyásolni.
+mindketten gondolkozósak*,bizalomhiányosak,különcek,szeretik a családjukat
Nem hiszem,hogy mindent leírtam,most hirtelen ennyi jutott eszembe.
------------------------------------------------------
gondolkozósak: sokáig gondolkoztam,de nem tudtam máshogy megfogalmazni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!