Örülnétek Gyilkos Croc-nak a Batman köv. Részében?
Figyelt kérdés
Olyasmi hangulattal mint amilyen az Arkham Asylum-ban volt, az a "lent a sötét csatornában" hangulattal.2010. máj. 30. 09:56
1/6 clint válasza:
mármint a filmre gondolsz? még nemegy rosszfiut nem filmesitettek meg amugy....
2/6 A kérdező kommentje:
igen a filmre gondoltam :D most hogy így mondod tényleg úgy tűnik mintha a játék köv részére is gondolnék :D de a játékról is írhattok, mert imádom mind2-t
2010. máj. 30. 12:51
3/6 anonim válasza:
Én Rébusznak és Harley Quinn-nek örülnék.
4/6 clint válasza:
Volt az a hasbeszélő gengszter, már nemtom a nevét aki egy kis gengszterbábut tart a kezében és az beszél helyette, illetve Kavader vagy vhogy igy hivták aki mindig ilyesztő trükköket talál ki, na ezt a két gonoszt még nem rakták egy filmbe se.... jó lenne őket látni...
5/6 anonim válasza:
Harley Quinn lesz a batman-arkham cityben (ami az arkham folytatása) clint hozzászolására válaszolva pedig az a gyerek a bábujval szerintem a Hasbeszélőre gondolsz.Karakter bioba meg ha jol tom karaktertrófeában is meg lehet szerezni rola az adatokat.Harley szexisen nézett ki!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!