Örülnétek ha visszatérne a madárijesztő a Batman 3-ban?
Figyelt kérdés
csak azért kérdem mert nekem ő a kedvencem, és annyira keveset szerepelt az első két filmben. sokkal jobban ki lehetett volna emelni a karakterét, mert ha valaki hát ő megérdemelt volna az egyik filmben egy főgonosz szerepet mint Joker, és Rasalkul(nemtom h hogy kell írni)2010. máj. 6. 19:05
1/4 anonim válasza:
Nekem nem tetszett. Joker a legjobb, ezt mindenki tudja >.>
2/4 A kérdező kommentje:
ez mondjuk igaz mert én őt is imádom! igazábol az első hely nálam ez a kettő!
2010. máj. 6. 19:12
3/4 anonim válasza:
nekem tetszett a karaktere, szerintem is keveset kapott, viszont a harmadik részben szívesebben látnék két újabb gonoszt, a Batman főgonoszai a legjobbak. Ha azt vesszük, a két film is inkább a zizzentebb főgonoszokra adott hangsúlyt (pl Madárijesztő és Joker), illetve a morálisan "bukottakra" (Ra's Al-Ghul és Kétarc), a tudományos zsenik (pl Mr Fagy vagy Méregcsók) kimaradtak, gondolom a történet realista hangvétele miatt, akkor a harmadikban is valami hasonló duóra tippelek. A pszichók közül még jó lehetne Rébusz, Zsasz (az első részben szerepel!), Harley Quinn, Macskanő, a másik oldalról meg Talia Al-Ghul vagy Pingvin.
4/4 anonim válasza:
Én még mindig Jokert akarom látni a harmadikban is. Kár, hogy Heath meghalt. Remélem találnak még valakit, aki ha nem is olyan kiválóan, de jól eljátsza a karakter. Remélem nem halt meg vele együtt Joker is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!