Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen igazán jó sorozatok...

Milyen igazán jó sorozatok vannak?

Figyelt kérdés

Született feleségek, a zöld íjász , Pretty Little lyars, Dexter.Ezeket már úgymond kivégeztem. :) valami ilyesmikre gondoltam!:)

köszi

#sorozat #vicces #aranyos #szomorú #pl Született feleségek
2014. jan. 9. 12:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Agymenők.
2014. jan. 9. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Breaking Bad

Elementary

2014. jan. 9. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem amik a legjobban tetszenek:

Hannibal

Sherlock(Benedict Cumberbatch-al es Martin Freeman-el)

Dr.House

A zold ijasz

2014. jan. 9. 18:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért lenne szörnyű a Száguldó Vipera, vagy a Cobra 11?

Az a szörnyű, hogy a facebookot és mindent ezek az agyonreklámozott mainstream sorozatok uralnak mint a Breaking Bad, Walking Dead és a Trónok Harca.

2014. jan. 9. 19:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Előző: azért ezek a sorozatok megérdemelten szerepelnek az élbolyban. Főleg a Breaking Bad, amiben nem mindennapi színészi játékokat láthatunk. Persze nem jöhet be mindenkinek. Nekem pl. a Game of Trones nem jön be, ennyi.
2014. jan. 10. 08:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Dejóóó köszönööm!:) nagyon rendesek vagytok!:) köszii!
2014. jan. 10. 12:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Dr. House

Skins (csakis a brit verzió, az amerikai egy f*s)

Gyilkos elmék

Gossip Girl

Így jártam anyátokkal

Agymenők

Once Upon A Time

Vámpírnaplók

2 Broke Girls

Én ezeket nézem/néztem. :)

2014. jan. 11. 14:09
 18/18 Suzano Hitomi válasza:

Bron/Broen egy svéd-dán sorozat, haláli benne a főhősnő

24 első évada zseniális, most tartok másodiknál, de szerintem nagyon lassú folyűsú lett, első négy részbe annyi történik mint az első éved első részében

A 13-as raktár

Én mind a kettő Sherlock-os sorozatot ajánlom (Elmentary, Sherlock), mindkettő jó, annak ellenére, hogy egymástól teljesen eltérő stílusúak. A brit inkább titokzatos és... brit. Az amerikai meg inkább komikus, a brittel csak egy baj van. 3 évados és mindegyikben 3 1/1,5 órás részek vannak

A búra alatt, nagyon király

A zöld íjász első évada és 2. első fele a jó, utána már eluralkodik rajta a szuperhősök komor sztereotípiája, komolyan egy részben elhangzik 5 drámai monológ/dialóg, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz. Mi minden ilyen sztereotípiánál, szövegnél "jaj, nem már" vagy "tényleg, erre csak most jössz rá" "ez előbb nem jutott volna eszedbe?" Ettől függetlenül élvezhető

Én nem igazán vagyok oda a misztikus agyrémek, de az uncsitesóm szerint nagyon jó a Teen Wolf, a Being Human, A folyó, Merlin kalandjai, Vámpírnaplók. Valahogy engem sosem vonzott az hogy a fiúk izmos csajoknak vannak feltüntetve, a csajok meg hisztis picsogó kis csajokként, akik valamiért az össze fiút maguknak akarják és megbánja az aki ebben megakadályozza őket. Szerintem egy vámpír legyen vámpír, ne egy csillogó bőrű pillangó, a várfarkas legyen ijesztő fenevad, ne egy cuki kutyus, egy zombie meg legyen már igazi tudatlan élőhalott ne egy sírból visszajött normális ember, aki csak annyiban más a többiektől, hogy erősebb, és hidegebb a teste

2014. júl. 24. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!