Milyen igazán jó sorozatok vannak?
Született feleségek, a zöld íjász , Pretty Little lyars, Dexter.Ezeket már úgymond kivégeztem. :) valami ilyesmikre gondoltam!:)
köszi
Száguldó vipera
Família Kft
Csacska Angyal
Bűbájos boszorkák
Rex Felügyelő
Cobra 11
Tűzvonalban
#3: Ezek szörnyű sorozatok.
Amúgy: Banshee, Homeland, Supernatural
#2 már írta BB-t meg TWD-t, azok tényleg alapok, bár TWD zombis, úgyhogy sokaknak emiatt kilőve, BB viszont nagyon jó! Homeland is ász szerintem, Banshee se rossz, de abból még csak 1 évad van.
Szerinetm a 3-as poén akarta lenni.. legalábbis remélem.
Amiket a 4-es válaszoló írt, nagyon jók, én még ezeket hozzátennám: Sherlock, Sons of Anarchy, Orphan Black, Hannibal, Bates Motel, Scandal, The Good Wife, Siberia, American Horror Story
De szerintem a SoA, Banshee, TWD, ezek lehet kemények lennének a kérdésben kiírt sorozatokat elnézve. :)
American Horror Story
Boardwalk Empire
Chuck
Game of Thrones
Rome
Spartacus
The Borgias
The Walking Dead
Vikings
REJTÉLY (Fringe), a kedvencem
Doktor House nekem az 5. évadik jött be igazán
Aztán, amit én imádok az a Doctor Who (ki vagy, doki?)
Komédiákból favoritom az Így jártam anyátokkal (How i met your mother), az Agymenők (The Big Bang Theory), Egy pasi meg egy kicsi (Two and half man)
Homelandet talán a 2. részig láttam, de szerintem egész jó, a Breaking Bad nekem egyáltalán nem teszik, a Dextert meg még csak a 8. részig sikerült látnom, de nagyon bejött, a kissé beteg alaptörténet ellemére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!