Igazán jó, és tanulságos sorozatok?
Hazudj,ha tudsz
sokat tanul6sz a testbeszédről ;)
hát ha gyilkolni akarsz a Helyszínelők-et ajánlom, ha el is akarod tüntetni a hullát a Dr. Csont-ot, ha nem akarsz lebukni a Médium vagy a Szellemekkel suttogó c. sorozatot:)
Ha csaj vagy, - ez most viccen kívül - a SZÍVEK SZÁLLODÁJÁT
The Vampire Diaries <3
Jún 25-től kezdődik az RTL-en!!!
<3
21:43
Ennek a sorozatnak tényleg ez volna a legnagyobb erőssége, ha nem egyfolytában olyan alapvető dolgokról lenne szó, amit az ember magától is tud általában.
A Hetedik mennyországból arra következtetek, hogy ilyen undorító, sztereotíp és szájbarágós mondanivalóval rendelkező sorozat kéne: Barátok Közt.
Ha valami olyasmi, amiben gondolkodni is kell olykor, hogy miként tudod az aktuális történéseket mindennapi élethelyzetekre alkalmazni szociális és morális téren, akkor a House MD lehet egy jó választás.
Én sorozatfüggő vagyok, de már baromira unom ezt a sok nyomozós vackot.
Ha polgárpukkasztót akarsz: Dexter.
Ha fantasyre v kalandra vágysz: Legend of the seeker, Ther vampire Diaries
Ha történelmire: Tudors
Ha történelmit akarsz vegyyíteni jó nagy adag szexel: Spartacus: Blood and sand
Ha sci-fi szerű kell: Fringe
Ha könnyed szórakozást ármánykodó, g*ci tinikkel: Gossip Girl
Ha meg csak úgy röhögcsélni akarsz: így jártam anyátokkal :o)
Így jártam anyátokkal tényleg nagyon jó :)
De ha röhögni is akarsz és mellette néha kis mondanivalóra is vágysz akkor M.A.S.H.
Amit még imádok az az Elnök emberei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!