Ha lenne Gyűrűk ura 4, akkor ti mit várnátok, szerintetek mi történne/ti hogy akarnátok?
Csak annyi, hogy ez nem a Die Hard. Ez egy megírt regénynek a feldolgozása. A regény egy trilógia volt. Tolkien halála után öt évvel jött ki az első megfilmesítése a regényének, és az amerikai változat, amit mindenki oly' nagy újdonságként kezel, mintha eddig a történet nem létezett volna, csak 28évvel később született meg. Mivel a regény írója már nem él, nem lesz folytatása a regényének. Ellenben Tolkien világa nem csak a LOTRből áll, hanem ott van néhány novella, vázlat, a Silmarillon, a Babó (amiből a Hobbitot forgatták). Tehát nem lesz "Legdrágaságosabb a gyűrű" (vö: Die Hard referencia).
Ellenben, ha valakinek tetszik Tolkien világa, akkor kitalálhat a világban egy más történetet is. Nem kell mindig ugyan azt többféleképpen elmesélni. Nem csak a gyűrű, vagy a sárkány, vagy teremtés történet az a három story, ami középföldén megesett. Így inkább lenne kíváncsi mindenki egy Tolkien világában játszódó eddigiektől merőben eltérő, akár tejesen idegen történetre. E fantázia világ bennünk él már évtizedek óta. Néhány kalandot magunknak is kitaláltunk. De akár egy-egy jobb M.A.G.U.S., vagy AD&D könyvet is meg lehet filmesíteni. Azokban is nagy potencia rejtőzik. Meg aztán ki lehet találni végre valami eredetit is.
Így már talán látod, hogy egy ilyen kérdés, vagy informálatlanságot vet fel, vagy egy jó vicc. Ezért született meg a "HAHAHAHAHAAAA".
hetedik hozzászlónak
Tehát te ilyen szappanoperaként, vagy vagy ilyen twilight sémájú folytatást várnál???
De komolyan hogy lehet ilyen hülye kérdést föltenni? A befejező 3. részben a gyűrű elpusztult, ergó ennek a történetnek vége! Nincs gyűrű, nincs tovább.
Az már más, hogy Középföldének nagyon sok más története is van még.
Most a fanatikus csőlátású rajongók háborognak,hogy miért nem lehet kérdést lepontozni:DDDDDDDD
Üzenem:Ez kevés,akkor sem sértődöm meg;DD:*
Szerintem lehetne simán folytatni azzal,hogy elhajóztak,csak mondjuk nem Gyűrűk ura lenne a címe,hanem...na ezt had ne én találjam ki:D
Meg még stb,stb!:D
7.:
Jó ez!:DDIlyet én is sokat csinálok,hogy annyi gondolat van a fejemben,és nem tudom normálisan összeszedetten leírni,mert mindig jönnek az új ötletek:D:))
Amúgy köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!