Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti nem akarnátok egy napot...

Ti nem akarnátok egy napot eltölteni Avril Lavigne-nel? :D Miért igen/nem?

Figyelt kérdés
Ő a kedvenc énekesnőm, de nem pont ezért töltenék el vele egy napot, hanem mert megismerném a valódi énét. Persze nem leszek öngyilkos, hogyha nem fogok eljutni a koncertjére meg hasonlók, nem vagyok fan sem! Viszont szeretem a régi számait nagyon, meg a régi stílusát, a mostani zenéjével mondjuk nem vagyok kibékülve meg a stílusával sem. Nem tudom, hogy milyen ember lehet, érdekelne :D.
2013. júl. 18. 17:38
 1/9 anonim válasza:
ja
2013. júl. 18. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
én buliznék vele egyet szívesebben, elég pörgős, jófej csajszinak tűnik :D
2013. júl. 18. 17:45
 3/9 anonim válasza:
Nem, mert nem ismerem a számait.
2013. júl. 18. 17:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, bulizni én is nagyon szívesen buliznék vele :DD!
2013. júl. 18. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Tipikusan olyan csajszi, aki mellett sose unatkozik az ember, miért ne?:)

let's go to the party with avril ;)

2013. júl. 18. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem, mivel nem szeretem a zenéjét, és valahogy nem jön be nekem.
2013. júl. 21. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanúgy érzek mint te. Egy csomót hallgattam és most is hallgatom a számait, de inkább a régieket. Kéne egy kis angol tudás, de nem ez a lényeg :D szívesen megismerném, milyen igazából, miről mit gondol, milyen a személyisége.
2013. júl. 21. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem...

Egyrészt a zenéjét sem szeretem, de ugye ez nem akadályozna meg ebben, hiszen attól még lehet olyan ember aki szimpatikus.

Nem tudok annyira angolul, hogy jól érezzem magam, ráadásul utálnám utána a médiavisszhangot, hogy én vele töltöttem egy napot.. Emiatt egy ismert emberrel sem töltenék anélkül időt, hogy más vonatkozásban nem ismerem (pl szomszédom volt, azután lett ismert, vagy ilyesmi)

2013. aug. 3. 09:42
 9/9 problem3girl ***** válasza:
Igen! Szívesen meg ismerném, érdekel milyen lehet el tölteni Avril-el egy napot. :)
2013. aug. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!