Ti nem akarnátok egy napot eltölteni Avril Lavigne-nel? :D Miért igen/nem?
Figyelt kérdés
Ő a kedvenc énekesnőm, de nem pont ezért töltenék el vele egy napot, hanem mert megismerném a valódi énét. Persze nem leszek öngyilkos, hogyha nem fogok eljutni a koncertjére meg hasonlók, nem vagyok fan sem! Viszont szeretem a régi számait nagyon, meg a régi stílusát, a mostani zenéjével mondjuk nem vagyok kibékülve meg a stílusával sem. Nem tudom, hogy milyen ember lehet, érdekelne :D.2013. júl. 18. 17:38
2/9 anonim válasza:
én buliznék vele egyet szívesebben, elég pörgős, jófej csajszinak tűnik :D
3/9 anonim válasza:
Nem, mert nem ismerem a számait.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, bulizni én is nagyon szívesen buliznék vele :DD!
2013. júl. 18. 18:02
5/9 anonim válasza:
Tipikusan olyan csajszi, aki mellett sose unatkozik az ember, miért ne?:)
let's go to the party with avril ;)
6/9 anonim válasza:
Én nem, mivel nem szeretem a zenéjét, és valahogy nem jön be nekem.
7/9 anonim válasza:
Én is ugyanúgy érzek mint te. Egy csomót hallgattam és most is hallgatom a számait, de inkább a régieket. Kéne egy kis angol tudás, de nem ez a lényeg :D szívesen megismerném, milyen igazából, miről mit gondol, milyen a személyisége.
8/9 anonim válasza:
Nem...
Egyrészt a zenéjét sem szeretem, de ugye ez nem akadályozna meg ebben, hiszen attól még lehet olyan ember aki szimpatikus.
Nem tudok annyira angolul, hogy jól érezzem magam, ráadásul utálnám utána a médiavisszhangot, hogy én vele töltöttem egy napot.. Emiatt egy ismert emberrel sem töltenék anélkül időt, hogy más vonatkozásban nem ismerem (pl szomszédom volt, azután lett ismert, vagy ilyesmi)
9/9 problem3girl válasza:
Igen! Szívesen meg ismerném, érdekel milyen lehet el tölteni Avril-el egy napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!