365 napból, vagy 12 hónapból mennyit lehet motorral eltölteni az utakon?
Értem ezalatt azt, hogy nem fagy rá a leeresztőszelepem, teljeskörűen használható.
Akik most tapasztalt motorosok, és / vagy autósok:
Ha most állnátok választás előtt, akkor hány kereket választanátok TAPASZTALAITOK alapján? Mindezt úgy kérdezem, hogy se autóm, se motorom!
Én imádok motorozni, az egy élmény és általában az emberek azért motoroznak, hogy élvezzék, legalábbis nagy részük.
Na most én a helyedben inkább autót vennék, praktikusabb, télen is minden gond nélkül tudsz vele közlekedni.
Nekem sokáig volt motorom, de el kellett adnom pénz hiány miatt, és eléggé hiányzik, de hát mit tudok tenni, van autó megyek azzal, az az élmény, meg adrenalin amit a motorozás nyújt, azt nem adja vissza szerintem egyetlen egy kocsi sem. De hát a kényszer nagy úr :)
Ha közlekedni kell, és nem az élmény miatt veszed akkor mindenképpen autó.
Abban elfértek 5-en és alig eszik többet mint egy motor. Lehet bele pakolni, stb. Télen utálok motorozni, kiráz a hideg ha olyankor robogót vagy motort látok az utakon.
Neked egy autóra van szükséged.
Tudom, hogy a motor hobbycélú, de azzal is el lehet menni akár melóba, akár iskolába-óvodába, vagy ki a tengerpartra.
Emellett egy autó is lehet szórakoztatóeszköz, akár egy utcai autóból is. Ismét köszönöm a válaszokat!
Igaz amit mondasz, autó is lehet szórakoztató, épp ezért praktikusabb, mert amellett hogy szórakoztató, 5-en elfértek benne, télen is használható, több cuccot lehet bele pakolni stb stb.
Ja és semmi bajom sincs a motorokkal, sőt imádom őket :)) Ez csupán a mindennapi használhatóságról szól, és ezt bizony az autó nyeri.
2-es voltam.
Fűthető kormánymarkolat és ülés van. Ezt kombinálod jó téli ruhával aztán mehet is :)
Bár tapasztalatom alapján akkora hóban amiben leér a sárvédő már nem jó egy 150kg-os motorral játszani :) De megoldható :)
Márciustól októberig szoktam motorozni.
De számold azt is, hogy ebben az időszakban is nagyon sokszor esik az eső, vagy borús az ég, és nem indulok el motorral. Szóval tulajdonképpen olyan 4-5 hónapot ha lehet motorozni egész évben. Kisebb motorral mondjuk lehet télen is meg esőben is, de nekem az 1000-res sportmotorral csak száraz időben megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!