Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Várnátok ennek a regénynek a...

Várnátok ennek a regénynek a folytatását?

Figyelt kérdés

A Middlestone-i Brook villában nagy volt a felfordulás.

-Apu szerinted melyik ruhát vegyem fel?-kérdezte Julia Brook.

Az apja éppen reggeliét fogyasztotta- habár elég kelletlenül, s közben a Timest olvasgatta. A lány kiterített elé két csodálatos ruhakölteményt- amelyek mondanunk sem kell mind egyedi darabok voltak.

Mr. Brook felpillantott az újságból és elmosolyodott.

-Te mindegyikben szép lennél Julia.

A lány hangos kacajban tört ki e szavak hallatán.

-Apu kérlek ne hízelegj már! Nem vagyok öt éves és épp azért téged kérlek mert te férfi szemmel képzeled el ezeket rajtam.

-Csak nem egy férfinak akarsz tetszeni?-ijedt meg az apja.

Julia arcára csodálkozás ült ki.

-Nem azért megyek a te bulidba,hogy férfiak előtt bájologjak, de mért ne akarnék tetszeni egy férfinak, hiszen már nem vagyok gyerek.

-Én csak féltelek, tudod jól.

-Nem kell engem félteni-mondta dacosan a lány.

Mr. Brook megköszörülte torkát.

-Anyád visítozik odafönn?-terelte másfelé a szót. Ő is ekkora hűhót csap egy ruha miatt.

-Nem hiszem. Csak ideges. Szóval eldöntötted melyiket vegyem föl?

-A bal kezedben lévő jobb-hangzott a válasz, habár nem túl meggyőzően.

-Rendben apu-mondta Julia s felrohant a szobájába.

Mr. Brook pedig visszatért az újságjához de akármelyik cikket nézte nem tudott a tartalmára koncentrálni. Egyfolytában a lánya szavai jártak a fejében. „Miért ne akarnék tetszeni egy férfinak hiszen nem vagyok már gyerek.”

Megfordult a fejében mi lenne ha egy suhanc kölyök szemet vetne rá. Megborzongott. Sóhajtott egyet s kitekintett az ablakon.

Odakinn szép idő volt, a nap melegen sütött s az égen egyetlen felhőt sem lehetett látni. A férfi nézte egy darabig gondozott kertjét, amelyre csak ránézni is jó volt s az embert boldogság árasztotta el. Mr. Brook számára azonban oly megszokott volt e kert látványa, hogy semmi érdekeset nem talált benne, csak unalommal nézegette.

Odafentről léptek zaja hallatszott. Mrs. Newron lépett a konyhába.

-Leszedhetek Mr. Brook?

-Persze,természetesen Molly.

Az asszony összerakta a tányérokat közben belekezdett szokásos mondandójába. Mr. Brook már megszokta ezt az állandó fecsegést a mai reggel eseményei után azonban nem tudott parancsolni indulatainak.

Bocsi ha kicsit hosszú lett:)

2011. ápr. 21. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lett én várnám a folytatását el küldhetnéd vagy felrakhatnád az egyik oldalra!
2011. ápr. 21. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem tetszik kíváncsi lennél, hogy a buliban mit történt
2011. ápr. 21. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
mi*
2011. ápr. 21. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, nekem tetszik, bár én talán egy kicsit több leírást használtam volna az elején mint párbeszédet.

Pl.: Ha jól sejtem a történet főszereplője Julia lesz, de még azt sem tudjuk hogy néz ki, vagy hogy a történet hol játszódik...De ezen kívül minden tökéletes, csak így tovább!

2011. ápr. 22. 07:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is hiányzik még egy jó adag leírás: hogy néznek ki a szereplők,mire gondolnak,mit éreznek,de főként,hogy milyen a környezet...

Annyira a 'mai reggel eseményei' sem világosak számomra,amik miatt az édesapa indulatos lett.Feltételezem,ez a folytatásból derülne ki.

Amúgy nem lett hosszú,épp,hogy rövid lett,a leírások és a cselekmény kibontásának hiánya miatt.Nekem ennél sokkal hosszabb részletet kell elolvasnom,hogy eldönthessem,tetszik-e az adott írás.

2011. nov. 14. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!