A gonosz háza című film nagyon ijesztő?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el letölteni,és itt van a barátnőm is,és meg akarjuk nézni.....Szerintetek nagyon ijesztő?Mert ha nagyon ijesztő,akkor inkább megnézzük máskor,nem ilyen sötétben.....
Normális válaszokat kérnék,és a kérdésemre válaszoljatok....Előre is köszi:)
2013. dec. 31. 16:15
1/4 anonim válasza:
Jujj, nehogy megijedjetek tőle délután 5kor.
Amúgy az 1979-es vagy a 2013-as?
A 79-est nem láttam az utóbbi pedig nem lehet olyan ijesztő, hisz az első rész sem volt az, sőt mikor azt a démont megláttam akkor sírtam a röhögéstől.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,és amúgy azért mondtam,hogy ilyen sötétben,mert még mindig nem töltötte le a filmet,és sötét lesz mire letölti....Ja,bocs letöltötte XD Na mindegy,megnézzük,csak azért kérdeztem,mert azt írták róla hogy nagyon ijesztő....
2013. dec. 31. 17:19
3/4 A kérdező kommentje:
És amúgy nem tudom hogy melyik,mert azt nem írta ki,de szerintem a 2013-as.
2013. dec. 31. 17:20
4/4 A kérdező kommentje:
Most néztük meg,és voltak nagyon durva részek,ahol nagyon megijedtünk,főleg hogy még petárdáznak is,és néha nagyon hangos volt,úgyhogy ijesztő volt.....De azért jó volt:)
2013. dec. 31. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!