Írnátok légyszives extra ijesztő horrorfilmet írni?
Figyelt kérdés
A barátommal fogunk filmezni és horrorfilmet néznénk.Írjatok légyszives NAGYON IJESZTŐ horrorfilmeket!2013. dec. 30. 21:19
1/5 anonim válasza:
Megan is missing. Én utána pár napig nem aludtam :D Grotesque, mondjuk azt még nem néztem meg, de állítólag durva.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen ;)
2013. dec. 31. 18:51
4/5 anonim válasza:
-Az emberi százlábú 2 (mondjuk ebben z a legijesztőbb, hogy léteznek ilyen elmebeteg rendezők)
-Skinwalker Ranch
-Rémálom az Elm utcában
-Fűrész
-Silent Hill
-Paranormal Activity
-V/H/S
-Fehér zaj
-Tükrök
-Progeny
-A Texasi láncfűrészes
-R-pont
-ReGOREgitated sacrifice
-Slaughtered Volmit Dolls
-Slow torture puke chamber
(Az utóbbi 3-at sátánista rendezte, csak erős idegzetűeknek! Még a Szerb Filmtől is durvábbak!, akinek már a Fűrész sem ment le a gyomrán, az inkább hozzá se fogjon)
Nagyjából ennyit ismerek, ami igazán durva :D Remélem tudtam segíteni :D
5/5 anonim válasza:
Grave Encounters, The Possession of Michael King, Insidious, The Amityville Horror
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!