Neten nézegettem kutyás képeket, tetszenek a Huskyk, bár most már lehet csak tetszettek, mert találtam egy husky kölyök kutyáról képet és azt kell hogy mondjam nagyon ijesztő és gonosz feje van! Minden Husky kölyök ilyen ijesztő kiskorában?
Értem hogy mire gondolsz, nekem is ez ugrott be hirtelen róluk elsőre. Később átrendeződik de ha megszeretsz egyet már nem fogod annak látni, meg gondolom a fekete folt a szemük körül és még fura kicsit szemük kicsinek talán azért.
Olyan mintha csúnyán nézne ügye?:D
Ez pont olyan mint hogy szerintem öregít egy kutyát a fehér szemöldök szőrzet.
Nekem huskym van, de kölyöknek mindenki elolvadt tőle, most meg már csodákat zengnek a városban, mert csak nekem van huskym és van aki csak azért jön erre, hogy megnézhesse:D
szerintem nem ijesztőek kölyöknek se.
bár az enyém felemás szemű, de nekem a kék jobban tetszik
8-as! Miért kell arra sarkallni a kérdezőt hogy Szibériai Husky helyett Malamutot vagy Akitát vegyen?
Nem is írta azt hogy akar venni...
De ha szeretne is nem külső alapján kell fajtát választani. Ráadásul a Akita és a Malamut is sok időt és erőt igényel, mivel mindkét fajta nagyon makacs. Nagyon szépek, de egyik sem való egy "átlagembernek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!