Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Neten nézegettem kutyás...

Neten nézegettem kutyás képeket, tetszenek a Huskyk, bár most már lehet csak tetszettek, mert találtam egy husky kölyök kutyáról képet és azt kell hogy mondjam nagyon ijesztő és gonosz feje van! Minden Husky kölyök ilyen ijesztő kiskorában?

Figyelt kérdés

2012. nov. 20. 15:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt huskynk. Szép világos kék szemekkel. Azt hittük, hogy elég neki annyi törődés és fegyelem, mint előtte a német juhászunk nak. (Napi 24-ből kb 18óra, kinti-benti kutyák voltak) Rengeteget sétáltattuk, még is mindíg "el engedte magát" plusz sétára, ha csak egy picit nem figyeltünk oda. Más kutyákkal ilyen problémám sosem volt/van.

Imádtuk nagyon. De többet nem kéne ez a fajta.

2012. nov. 21. 09:50
 12/12 Yukióóóó ***** válasza:

ez mind igaz ,is lehetne mindkét típusú kutyám volt ,falkavezér voltam leszek ez így rendjén való és ha ,nem tudsz a kutyával bánni akkor meg ne kutyát vegyél hanem arany hörcsögöt annak nincsen kék szeme és gonosz feje :-)))

ja bocs kérdező te csak kutyát nézegettél nem venni akartál !!!!

2012. nov. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!