Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ki a legfelesleges...

Szerintetek ki a legfeleslegesebb, legidegesítőbb karakter a Trónok harcából?

Figyelt kérdés

Úgy vélem Sansa Stark szerepe a sorozatban teljesen elhanyagolható. Nem add hozzá semmi pluszt,semmit ami miatt egy picit is érdekes lenne.Naív,állandóan sír,a karaktere az egész sorozatban nem tesz semmit ami egy kicsit is fontos vagy érdekes lenne.

Vannak és voltak kíválló férfi és női szereplők is benne, gondolok én ezalatt Ned Starkra,Robb Starkra,Catelynre,Aryra.

u.i vigyázat nyomokban SPOILERT tartalmaz.

Az író bizonyos szempontból aljas egy picit. Hosszú részeken keresztül bemutatja a szereplőket,megszeretteti őket velünk aztán megöleti őket.Én a vörös násznál(3.évad 9. részénél)sokkot kaptam szó szerint.Az író(George R.R.Martin)fogta és meghágta az agyamat.

2013. dec. 27. 11:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolónak:

Robb és Jeyne Westerling házassága azért nem annyi volt, hogy a lány ápolta, Robb meg feleségül vette.

Robb megsérült a csatában, a lány ápolta, ekkor kapta Robb a híreket Deres elfoglalásáról és az öccsei "haláláról". Ki volt borulva, a lány pedig "megvigasztalta".

Ez Cat egyik fejezetében van, amikor Robb elmondja az anyjának, hogy elvette Jeynet:

"...Jeyne a saját ágyába fektetett, és ápolt, míg a láz el nem múlt. És akkor is velem volt, amikor a Hordó meghozta nekem a híreket... a híreket Deresről. Branről és Rickonról. - Nehezen mondta ki a fivérei nevét. - Aznap éjjel ő... ő nyújtott vigaszt nekem, anyám.

Catelynnek nem kellett elmondani, milyen vigaszt nyújthatott a fiának Jeyne Westerling.

- Te pedig másnap feleségül vetted.

A fiú a szemébe nézett, pillantása egyszerre volt büszke és szerencsétlen.

- Ez volt az egyetlen becsületes lehetőség. Nemes és kedves, anyám, jó feleségem lesz!"

Vagyis lefeküdt vele, aztán feleségül vette. Szóval azért nem az ártatlan ápolás felett érzett hála miatt vette el.

2014. máj. 30. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!