Nem röhögtetek a new moon "akciójelenetein"?
Figyelt kérdés
szerintem eléggé vicces volt, amikor a számitógéppel ábrázolt farkasok küzdöttek...:DXD.. vagy inkább jobb szó rá a szánalmas? Kommenteljetek!2009. nov. 23. 15:57
1/4 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy el se megyek ilyen xarra, 3 forintot nem ér az egész Twilight mizéria. Nem fogok pénzt kiadni a jegyért elhiheted :D látatlanban is szánalmas.
2/4 anonim válasza:
Hát moziba néztem
és olyan hangal volt meg minden h szinte csak ijedesztem
de volt 2 amin igenn xD
3/4 anonim válasza:
én még a net sávszélességet is sajnálom rá :D
4/4 anonim válasza:
Hat mivel igazi farkasok nem alakitottak volna olyan jol a szerepuket, ezert nem maradt nekik mas valasztas mint a szamitogepes trukk:D Azert jol megcsinaltak:) Nem nevettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!