Melyik filmen röhögtetek eddig életetekben a legtöbbet? :D
Figyelt kérdés
csak mert sztnék megnézni egyjokis vicces filmet..am eddig én az Édes kis semmiségen röhögtem sokatxD +Másnaposokon:D2009. júl. 9. 16:29
1/20 anonim válasza:
én az egyik Eddie Murphy filmen, ami igazából annyiból állt, hogy egy színpadon mondott egy hosszú monológot. azt hiszem Eddie Murphy-show a címe, de nem biztos.
2/20 anonim válasza:
Ne szórakozz Zohánnal
Csontdaráló
Én és én meg az Irén
Míg a jackpot el nem választ
egy csomót röhögtem rajtuk :))
3/20 A kérdező kommentje:
irjatook:s
2009. júl. 9. 17:18
4/20 anonim válasza:
Ace Ventura - Állati nyomozó, régi ugyan de életemben nem láttam ennél jobbat azóta sem:)
5/20 anonim válasza:
Másnaposok...XD
nagyon szuper-érdemes megnézni
6/20 anonim válasza:
Ne szórakozz Zohannal,Ace Ventura,Eddi Murphy filmek
7/20 anonim válasza:
"Egértanya","Űrgolyhók","Ne légy barom".
Sorozatok közül a "Kaliforniai Álom" és a "The IT Crowd" kiakasztóan viccesek.
8/20 anonim válasza:
jim carrey filmek, és jó francia vígjátékok :pl. Balfácán
Vagy a Tökös a török az őr meg a nő, vagy a klasszikusok pl. resszkessetek betörők.
9/20 anonim válasza:
Én a Nemo-n is hatalmasat nevettem,amikor a lányhal elkezd bánául beszélni... na akkor kivoltam teljesen :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!