Másnaposok.(L) igen pihentagyúak benne az emberkék.:D
én ezeken a részeken röhögtem igensokat:
stue:a legjobb cimboránk,doug valószínűleg holtan fekszik egy gödörben és éppen seggbekúrja egy nekrofil narkós!:D
zsaru:adonisz,te jössz,mozgás!nem te,dagadt jézus,áll vissza szépen!:D
2010. márc. 25. 21:19
18/20 anonim válasza:
Én is a Másnaposokon röhögtem a legtöbbet :D A dagadt Jézusos résznél + a seg-gebekú-rja egy nekrofil narkóson és is nagyon nevettem, meg akk is, amikor Mr. Chow csupaszon Phil arcába ugrik xD De az is jó volt, amikor Doug kérdezi, h hiányzik egy foga? és Alan azt válaszolja, h jó, mi? xD Na de mondjuk itt felsorolhatnám akár az összes poént, mert ez akkora film, h beájultam tőle :D
De az Üvegtigris 1-2-n is nagyon sokat nevettem :D
2010. máj. 28. 13:25
19/20 slystalloneslover válasza:
EPIC MOVIE (Bazi nagy film)!!!!:DDD na meg a Horrorra akadva 3,de szigorúan csak a 3.rséz az egész sorozatból,az a legjobb.:P meg a Már megint egy dilis amcsi film,pont tegnap volt a TVben nagy volt az is! A Fanboys is nagyon de nagyon jó,de azt főleg akkor érti az ember ha Star Wars rajongó vagy legalábbis ismeri/szereti. kábé ennyi just most eszembe:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!