Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mikor röhögtetek/kacagtatok/vi...

Mikor röhögtetek/kacagtatok/vigyorogtatok egy jóízűt, és mi volt az oka? Már ha megosztható, megtennétek? :-)

Figyelt kérdés
Én tegnap,a könnyem is kicsordult,mert a kollégámnak valami bélbaja van,és hát nem ért el időben a wc-re,és hogy is írjam-betojt mindenki füle hallatára.Igen,hangja volt,és mindenki kész volt,de szegény pára is,de ő is fuldoklott a röhögéstől.Olyan szinten már,hogy a hasam szinte görcsben állt a végén.Nagyon szeretek nevetni!!!
2010. febr. 26. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egész osztály rajtam röhögött,amikor tesizni voltunk,és éppen a helyből-ugrst mérték föl. Nekem sikerült az 1.60:). De nem akárhogy: gyönyörűen lendültem,kicsúszott mindkét lábam alólam,és akkorát estem mint egy ház!! Egy pillanatig csak néztek,maj kitört a röhögés még a tanárból is!:D
2010. febr. 26. 10:11
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtál!Még kérek beírásokat:-)
2010. febr. 26. 10:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Most eszembejutott egy számomra nagyon vicces/félig szomorú dolog: én egy meglehetősen hamar robbanó ember vagyok,elég,ha leesik egy szelet fecni,már akkor dühöngök ha le kell hajolni.

Pár hónapja történt,hogy épp zuhanyoztam,és a zuhanyrózsa fölött van egy ilyen kis polc szerűségem,és a tusfürdőimet/habfürdőket oda teszem rá.Ez a mostani egy Dove habfürdő volt,a nagy fajta,azt hiszem az a 7 decis.Kicsúszott a kezemből,és puff leesett a zuhanyba és a teteje nyitva maradt,úgy.Én meg,mivel nagyon allergiás vagyok arra,ha bármi leesik,felfújtam magam,és teljes erőmből ráugrottam a habfürdőre,és az összes krém ami benne volt,egy nagy loccsanással,hangkísérettel belement a zuhanyba.Akkor vettem ezt a habfürdőt,tehát akkor nyitottam ki előszőr,és annyi volt neki,kifolyt az egész mennyiség.Persze az elmaradhatatlan mocsok kísérte a számat miután minden kijött belőle,de elképzeltem magam kívülről,amint ráugrok,és kitört belőlem a röhögőgörcs.De olyan elementáris erővel,hogy le kellett üljek,mert összeestem volna a zuhanyzóban.Rázkódtam ott perceken át,könnyem kifolyt,még most is jót röhögök rajta.Családtagjaim meg,mivel ismernek,mint a rossz pénzt,tudták nagyon jól,mi az a nagy puffanás bennt,így meg végképp,hogy ment a káromkodás ezerrel.

Ők meg kinnt feküdtek a röhögéstől a szobában.Párom meg bejött hozzám,és a wc-n ülve hahotázott.Imádom az ilyen helyzeteket.

Másik helyzet:pár éve egy ruhaüzletben vásároltam magamnak valamit,és a pénztárnál(karácsony volt)kígyózott a sor.Én következtem,venném elő a pénzt(annó akkor még nem volt pénztárcám,mert ahhoz is túl trehány voltam,hogy beszerezzek egyet(MÁR VAN!!)és kotorásztam a zsebemben,de ott minden volt a zsebkendőtől kezdve...kisvonaton át..hatalmas kuplerájba túrtam,hamar elegem lett,idegbajos lettem,és kirántottam a kezemet a kabátzsebemből,és ami a zsebemben volt,az kirepült a földre minden....többek közt 6-7(ló méretű)tampon is kirepült,és a földön elgurultak más-más irányba. Ránéztem a mögöttem várakozó,döbbent arcú fiatal gyerekre,és az összes amúgy mögöttem lévő emberre,akik már mind engem skubiztak kiváncsian,és megintcsak kitört belőlem az elfojthatatlan röhögőgörcs.Leguggoltam a kasszánál,a hátam a pultnak támasztva,a mögöttem lévők közül páran mosolyogtak,de a legtöbb ugyancsak jóízűen röhögni kezdett.A legviccesebb az volt mikor egy öreg papa a sorban lehajolt,és 2 tampont visszahozott nekem,azzal a mondattal,hogy "mivel ezt ő nem tudja használni",visszaadja. Kész voltam:-))))Ez még jobban tetszett,mint a zuhanyzós.

Az is évekkel ezelőtt volt,mikor még a BKV szolgáltatásait naponta vettem igénybe,hogy ültem/álltam pl.egy buszon,és eszembejutottak ilyen jelentéktelen dolgok,amiket pl.egy lapban olvastam,hogy feltalálták a majmoknak a fogamzásgátlót-meg ilyen idétlen információk tömkelege támadta meg az agyam,és olyankor ezek úgy végződtek általában,hogy lehajolva,magamban vihogok,néha ugyancsak kijött a könnyem is.

Az is évekkel ezelőtt történt meg a 4-6-os villamoson,hogy ülök rajta,megyek mit tudom én hova,és öreg papper szemben ül velem,és(NEM VICCELEK)"játszott" a szájában lévő protkóval-tehát benne volt a szájában rendesen(nem a kezében),és így az ínyével kitolta,így tök groteszknak hatott,és utána valahogy visszaigazította ugyancsak az ínyével.Én figyeltem nagy érdeklődéssel a műveletet(következő pillanatban jött volna az,hogy szemberöhögöm),de hirtelen egy hatalmasat fékezett a villamos,jó pár ember elesett,és a pappernak a szájából kirepült a protkója,le a koszos földre,és a fékezés hatására még arrébb is csúszott kb. 2 üléssel.Nem sok kellett,hogy egy nő rátiporjon(nem direkt).Én nekifeszültem az ablaknak,és dőltem nagyon durván a röhögéstől.Ahogy megállt a villamos és kinyílt az ajtó,muszáj volt leugranom(amúgy nem ott szálltam volna le normál esetben)mert olyan durván tört elő belőlem a röhögés,hogy az már szinte sértő volt.Leszállás után szinte már sírtam a megállóban guggolva.De a legrosszabb most jött,nem bírtam visszatartani,és bepisiltem.Tehát ez már egy olyan szinten volt,ha tojnom kellett volna,azt se tudtam volna visszatartani.Az egy kicsit kijózanított,és kénytelen voltam gyalog hazamenni(nem lakom onnan túl messze-3-4 megálló,hehehe),otthon átöltöztem,és este mindent elmondtam a szüleimnek.Gratuláltak a bepisilésért.De a többi nagyon tetszett nekik is.

Csomó hasonló ilyen sztori történt már velem,de most ennyire futja.Majd még később írok ha előjön valamelyik:-)))

2010. febr. 26. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:

szia! első vagyok: kár hogy nem jött több válasz:(

Hát mit ne mondjak,én is majdnem brpisiltem a röhögéstőlXD

Hogy lehetsz ilyen szerecsétlen??:D

nekem sem jut több eszembe sajna,de ha olvasni akarsz vicceseket,a [link] n rákattintasz a megtörtént eseményekre(meg a fölötte lévőre csak nem jut eszembe a neve,vagy valami olyasmire hogy gyerekszáj/gyerekek beszólásai vmi ilyesmi::D:D:D:D:::D

2010. febr. 26. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy fiatal kollégám szereti a háborús könyveket.Tegnap pont arról olvasott szabad perceiben, hogy mit tettek Mussolini holttestével.Ott áradozott,hogy milyen lehet egy halottat közszemlére tenni.

Kérdem tőle:

-Láttál már halottat?

Erre ő:

-Élőben?

Az egész emelet vinnyogott a nevetéstől. :)))

2010. febr. 26. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Oh meg is vizsgálom mindjárt ezt a gumicsizmás oldalt:)

köszi!:)

2010. febr. 27. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Akik idáig írtak,nagyon köszi,van egy másik kérdésem is ezen az oldalon,nagyon jó lenne ha kisegítenétek ti is a válasszal arra a kérdésemre,ami így hangzik:

"Mit, és mikor álmodtatok utoljára? Mi volt a legijesztőbb/legviccesebb/legfárasztóbb/legundorítóbb álmod?"

Ez is az én kérdésem,hátha nektek is van/volt ilyesmi álmotok...írjatok ha lehet:-))

2010. febr. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!