Christian Bale hogy bírja ezt a súly ingadozást?
Figyelt kérdés
Vannak szerepei ahol nagyon vékony, látszanak a csontjai, van ahol szép izmos, megmunkált a teste és van ahol egy dagadt disznót játszik.2013. dec. 9. 04:42
1/7 anonim válasza:
Lol Kajak azt hittem egy Real Madridot lejárató post és tényleg van ilyen szinész. Pont őt nem tudom, de rengeteg olyan színész van aki egy egy adott szerephez sokat fogyik vagy hízik, mivel elég nagy pénzek vannak a mozifilmekben.
4/7 anonim válasza:
Szakember állítja össze az étkezését is, az edzéstervét is és abban is biztos lehetsz, hogy rendszeresen kivizsgáltatja magát. Szerintem az átlagember, aki sosem sportol, sokat stresszel és csak olcsó kajákat eszik, sokkal rosszabb vérképet produkál nála.
5/7 anonim válasza:
Nyilván majd később meglesz neki a böjtje, ahogy más színészeknél is, akik ennyire drasztikusan változtattak a súlyukon.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom. De azért voltak az elmúlt években jelei, hogy az idegei nem kifogástalanok.
7/7 anonim válasza:
Amikor dagadt disznó, (gondolom az Amerikai botrányra gondolsz) az csak maszk. Van videó is, ahol bemutatják, hogy hogyan maszkírozták el a hasát, a kezét meg a lábait dagadttá. Meg hogy hogyan csináltak neki kopaszodó fejet. Egyébként izmos volt a maszk alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!