Mit szólsz hozzá, hogy Angelina Jolie már csak 38 kg?
Te hány kg vagy és milyen magas?
Angelina Jolie
173 cm
38 kg
Brad Pitt
183 cm
76 kg
184-186 cm vagyok, és 95-6 kg.
Sajnos el vagyok hízva.
Valahogy nem érdekel Angelina Jolie.
1. HepC
2. Anorexia Nervózus.... eeh . Nem. Fiziológiás eredményű baj van a háttérben. Ami HepC...már beismert egyébként.
3. Oka Amit 18-25 között a legtöbb ember egyetemen csinál. Felhívnám a figyelmet A MŰVÉSZETOKTATÁS NEM INGYEN KEFÉLDE és a töketlenkedés helye... vegye magára akinek szól. Az hogy valaki művészként fogékony a külvilágra (tegyük fel így van...)nem jelenti azt hogy devianciáit bárki kihasználhatja... ez nem Jolie kapcsán mondom... részéről csak annyi történt mint bárkivel anno... csak ő akkor HepC-t is kapott. A felelős egyébként is aki fertőzte vele... eeeh sok perverz deviáns fsz. Már elnézést .. közül az egyik.
4. Az meg hogy a férje kvázi idóta és vagy szintén csak annyit lát mint 30 éve a színiakadémián. Nem tudom. A lényeg hogy inkább látni kéne az egész képet mielőtt az alacsony súlyt egyből anorexiára fogjuk. Lehetne Rák is. De nem... egyből a szros divat jut eszedbe neked is. eh...
A halálos ágyon szoktak a betegek így kinézni haláluk előtt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!