Ki a szebb, és ki a szimpatikusabb? (Kate Winslet vagy Angelina Jolie)
Figyelt kérdés
Leginkább csak azért érdekel,mert olvastam, hogy Kate valamit beszólt Angelinának, hogy nem lenne szabad "ilyen" életet élni ennyi gyerek mellett! Ez alapján fogalmazódott meg bennem a kérdés.
2013. márc. 1. 13:18
1/12 anonim válasza:
Személyiségre Kate szimpibb, de Jolie jobban tud kinézni. Direkt írtam, hogy csak tud.
2/12 anonim válasza:
Angelina szebb és szimpibb....nekem,az más kérdés,hogy milyen életet él.
6/12 anonim válasza:
Angelina szebb is és szimpatikusabb is nekem. Milyen életet? Brad előtt persze bőven voltak balhéi, de már jó ideje nem tett semmi megbotránkozatatót.
7/12 A kérdező kommentje:
Azt a mondatot én sem igazán értettem, hogy milyen életet él! Ha valakinek nem szép,és nem is szimpatikus attól még nem biztos, hogy a viselkedése az oka, egyszerűen nem szimpatizál vele! (De amúgy semmi kivetnivalót nem látok az életében!)
2013. márc. 6. 20:05
8/12 anonim válasza:
Tetszik! Érdemes megnézni ezt a magyar interjút róla, nagyon jó!
9/12 A kérdező kommentje:
Tényleg jó!
2013. máj. 15. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!