Mi a véleményetek Taurielről?
4/10-es válaszolónak
Szerintem Tauriel nem fölösleges karakter. Nagyon jól kiegészíti a filmet, sőt nekem hiányos lett volna ha nem lett volna benne valamilyen női szereplő. Tesz bele egy kis romantikát, ezért nem fölöslegesek a női karakterek, mint más filmeknél is pl.: Gyűrűk ura ( Arwen ), Harry Potter ( Hermione, Ginny, Luna..., Transformers ( Carly )......( csak néhány egyszerű példa )
Meg nem értem mi ez a "senkizés"?! Lehet hogy Thranduil a király, Legolas herceg, de mind megtudjuk ( Tauriel és Thranduil beszélgetéséből)Tauriel egy magas rangú katonatiszt ha így nevezhetem. Taurielt idézve: "...biztosítlak uram, Legolas csupán őrkapitányként foglalkozik velem..."tehát nem lehet egy senki! Mint az ottani őrkapitány vagyis az őrség vezetője jelen kell lennie a kihallgatásoknál + ő ejtette fogságba az orkot és megmentette a herceg vagyis Legolas életét, annyi joga van hogy kihallgassa.
Meg ha nem lett volna benne nincs aki meggyógyította volna Kilit ( mert Legolas nem mentette volna meg ) és Kili még idő előtt meghalt volna ( ha meghal ).
És én egyet értek az előttem levő válaszolóval, lehet hogy a bakacsinerdei tündék nem annyira gazdagok mint a többiek ( Elrond és Galadriel népe ) és megkeserítette őket a harc annyit jelent hogy ők kemény harcosok és mint a legharcedzettebb TÜNDÉK ők fogják majd vezetni az orkok elleni tündeseregeket, nekik van a legtöbb esélyük a tündék között a gonosz visszaverésére.
A Taurielt "lesenkiző" és az előtted levő válaszoló is én vagyok:)
Egyébként igazad van, tetszik az álláspontod, meg is változott a véleményem Tauriel jelentőségéről, végtére is fantasztikus dolgokat tesz a film szempontjából és valóban magas ranggal bír a tündék közt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!