Melyik a legjobb Fűrész rész, és melyik a legrosszabb?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 16:10
1/8 anonim válasza:
Az első rész a legjobb. A legrosszabb a 4. 5. 6. 7.
2/8 anonim válasza:
Egyértelműen az első a legjobb. A többi silány, buta horror.
4/8 anonim válasza:
Heló!
Szerintem az első a legjobb. A Fűrész kitalálója sem akart több részt belőle, nem véletlenül. Egyébként nem hittem volna, hogy az utolsó még gyengébb lesz, mint az előtte lévő, de így lett... Így szerintem az a legpocsékabb.
5/8 anonim válasza:
szerintem az összes rész eggyütt jó mivel ez nem olyan mint a többi horror hogy minden része ugyanarról szól csak más körítéssel, mármint oké a fűrész is hasonló de itt legalább van összefüggés a részek között és a végénél derül ki hogy mit miért és hogyan.
6/8 anonim válasza:
Ha nem tudsz különbséget tenni az első és a többi rész minősége között, akkor az ízléseddel bizony nagy gondok vannak.
7/8 anonim válasza:
mindegyik undorító és beteg!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!