A Wolverine-t megnézhetem akkor ha még nem láttam egy darab "előzményét" (korábbi filmet ebben a kategóriában) sem?
Heló!
Hááát.... Szerintem ezzel kezd: X-Men Origins: Wolverine
És akkor bőven belefér az is, amit alapból akartál.
Köszönöm!
Akkor valaki leírná ezeknek a filmeknek a sorrendjét? (X menek meg az az xmen kezdetek)
Bármily meglepő: X-Men 1-2-3 :D
Az X-Men Origins:Wolverine és X-Men:Az elsők pedig előzmények.
Az Origins az mint ahogy a címe is utal rá, Wolverineről szól, az elsők pedig a legelső mutánsokról, abban csak feltűnik Wolverine,de nincs komoly szerepe.
Amelyiket a kérdésedben feltetted, az az X-Men 3 után játszódik, és a 2. válaszoló azt mondta,h nézd meg hozzá az Origins, de ha megnézed ha nem, akkor is érteni fogod, mivel nem arra épül. Annyi van benne, mait leírtam 1. válaszolóként.
tehát akkor ha jól értem:
1.
X-Men - A kívülállók
2.
X-Men 2. (2003)
3.
X-Men: Az ellenállás vége (2006)
4.
X-Men kezdetek: Farkas (2009)
5.
van ez az elsők de ez nem Jackman-es
éééés a 6. a Wolverine
Bocsi h fogyatékos vagyok de biztosra akartam menni.
Köszi mindenkinek! :)
A történet idősorrendjében:
1 vagy 2. X-Men Origins: Wolverine
1 vagy 2. X-Men: Az elsők
3. X-Men 1 (A kívülállók)
4. X-Men 2
5. X-Men 3 (Az ellenállás vége)
6. Wolverine 2
Az Origins és az elsők közül már nemtom melyik van hamarabb időrendben, mert annak ellenére,h Wolverine 40-45 évesnek tűnik a filmekben, annál sokkal idősebb, mert kb. a 19.század végén született (1880-as évek) csak a képessége miatt lassabban öregszik, mint mások.
akkor az Origins után jön az elsők ugye?
ja és mi az a Wolverine 2? az simán csak Wolverine nem?
Nem mindegyikben Wolverine/Hugh Jackman a főszereplő, csak az Originsben és a mostani Wolverineben. Az elsőkben X professzor és Magneto, az X-Men filmekben meg az X-Men tagjai, éppen ezért az elsőkben Wolverinenek egy kb 25 másodperces szerepe volt, amiben elküldte X profot és Magnetót a sunyiba, mert azok beakarték szervezni magukhoz, mivelhogy mutáns :D
De most uténa néztem és pontosan:
1. Az elsők, mert 1962-ben játszódik
2. Origins, ami 1975-ben játszódik
és utána az előzőekben felállított sorrend: X-Men 1-2-3 és a Wolverine
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!