A Dumb és Dumber-ben (Dilibogyók) hogy csinálták meg Jim Carrey fogát úgy, mintha le volna törve belőle egy darab?
Állítólag akkoriban tényleg le volt törve a foga, nem tudom azóta megcsináltatta-e. Más filmekben meg normál körülmények között nyilván korona volt rajta, azért nem látszott, enyémen is van, ezt így nevezik.
A forgatás idején nem tudom hogy kinek az ötlete alapján, de levetette a koronát, hogy még idiótábbnak nézzen ki a karakter. :D
A béna második részben, ahol egy másik színész játssza a karaktert, érdekesebb a dolog, mert nem hiszem hogy neki is pont úgy tört volna le a foga. :D
Jim Carrey chipped his tooth years earlier, but had the cap removed for the film to make his character look more deranged.
IMDB-n így van írva, ezt kifelejtettem.
Hmm... A második részről olvasottak alapján nem egyértelmű, hogy egy teljes protkót kapott vagy csak arra az egy fogra egy félig befestett koronát. Ezen a képen jól látszik, hogy közel sem tökéletes a megvalósítása, a szívószál megakad a semmiben, vagyis a feketére festett részen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!