Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Wolverine - Farkas - hiba...

The Wolverine - Farkas - hiba a filmben? (Spoilerek)

Figyelt kérdés
Amikor Logan megmenti a fiatal Yashidát a bomba elől akkor még nem adamantium karmai vannak, hanem csontkarmai. Később, Stryker ugye megtalálja, az adamantiumot beleépítik a csontvázába, még később meg fejbelövi Stryker Logant. És ezzel ő elveszti az emlékeit. A The Wolverine története pedig az emlékek elvesztése után van, akkor Logan hogy emlékezhet a történtekre, vagy akár Yashidára?

2013. aug. 13. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Nem minden létező emlékét veszítette el, csak egy bizonyos időszakra visszamenőleg nem emlékszik semmire, ilyen a valóságban is van.
2013. aug. 13. 23:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ.
2013. aug. 15. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs igaza az első válaszolónak. Logan a történet szerint minden emlékét elvesztette a fejbelövéskor.

De ahogy az előző részekben az álmaiban felderengtek részletek a múltjából, szerintem itt is valami ilyesmi történt Nagasakivan. Legalábbis a film elején ugye álmodja az eseményeket.

Bár ha jól emlékszem, utána van még egy visszaemlékezés, mikor már ébren van. Mindenképp logikátlan a dolog, kicsit nekem is kilógott a lóláb.

2013. aug. 18. 21:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Tényleg, ezt el is felejtettem, hogy álmodta a film legelején történteket. Köszi a választ!
2013. aug. 18. 22:24
 5/8 Zoltann27 válasza:
Nyitott a kérdés valóban,mivel Logannak semmi emléke nem volt a korábbi életéről ezt még Jean Grey is említi a X-Men a Kívülállókban mikor megröntgenezik Logant.Vannak pillanatnyi emlékei de csak álmában.De mivel a The Wolverine - Farkas már az X-Men 3 az Ellenállás Vége után ki tudja hány évvel játszódik az is lehet hogy visszatértek az emlékei csak erre nincs célzás a film alatt,szóval Farkas múltját most nem bolygatják. A Farkas kezdetek izgalmasabb volt szerintem , de ez a rész sem rossz,bár Wolverine már nem az a vadállat aki a kezdetek elején volt,de ez már az első részben is látszott mikor csatlakozott az X Csapathoz.Az új részben kicsit kiégetnek tűnik és el is veszíti az Adamantium karmait, bár visszanőnek az eredeti csont karmok,de vajon újra bevonják fémmel ?? A Folytatásban kiderül !! :-)
2013. aug. 26. 00:02
 6/8 Lakatos Günther válasza:
Zoltann27 remélem neked van igazad, és valahogy visszacsinálják a karmát adamantiummal, mer ha nem, nekem igy nem tűnik annyira hitelesnek, én megszoktam hogy fémkarmai vannak, és eléggé szomorú lennék ha nem lenne neki.
2014. júl. 2. 12:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! A filmek folytatásában, a filmben, ami idén jött ki, a Days of Future Pastban (magyarul Az eljövendő múlt napjaiban) fém karmai vannak ismét. Időrendileg ez a The Wolverine (Farkas) történései után játszódik.
2014. júl. 5. 00:05
 8/8 Lakatos Günther válasza:
Köszönöm valaszod, még nem láttam azt a filmet, mert mire megnéztem volna moziban, addigra már nem vetítették
2014. aug. 21. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!