Ha Wolverine-nek levágják a fejét meghal?
Figyelt kérdés
Vagy visszanő?2013. aug. 9. 18:44
1/32 anonim válasza:
Adamantiumból van a gerince ha rémlik, azt ugyan nem vágod le.
2/32 A kérdező kommentje:
Aha, oké, és ha bezárják egy kemencébe amit elég rendesen begyújtanak, szóval valami ipari félébe... Akkor leég az adamantium vázról a hús, na azt már nem éli túl.
2013. aug. 9. 19:13
3/32 anonim válasza:
Ha majd egyszer levágják a fejét, akkor kiderül :D
Az biztos,hha kap egy fejlövést közelről, abba nem hal bele, mert már volt rá példa, éppúgy mint a szíve kettészakítására is. De mivel a csontváza adamantium, így a fejét nem lenne könnyű levágni. De ha vhogy mégis sikerülne, akk sztem meghalna, mert az adamantiumot nem tudná regenerálni.
4/32 anonim válasza:
Hát mondjuk igen, ha elégetnék h ne maradjon belőle semmi akkor meghalna, mert nem maradna belőle semmi ami regenerálódhat.
5/32 anonim válasza:
Victort fenyegette azzal, hogy levágja a fejét, ami szerintem azért hatásos, mert a testi folyamatokat az agy irányítja, viszont az az anyag, vagy szerv ami a gyógyítást végzi a testben kell elhelyezkednie és ha megszűnik az aggyal való kapcsolata, akkor nem regenerálódik.
6/32 anonim válasza:
Az acél 1425 fokon olvad. A történet szerint az adamantium a világ legkeményebb fémje lévén keményebb az acélnál, így nyilván az olvadás pontja is magasabb. Amikor Logannak beültetik az adamantiumot, akkor folyékony állapotban juttatják be, azaz 1425 foknál jóval magasabb hőmérsékleten és óhatatlanul kölcsönhatásba lép a teste húsfelületével is és mint tudjuk túléli, mivel a teste gyorsabban regenerálódik, mint amilyen gyorsan kárt képes okozni a ~2000 fokos hőmérséklet. Amennyire én tudom (javítson ki, aki tájékozottabb) nem létezik, olyan kemence, amely közel 2000 fokos hőmérsékletet képes produkálni, ergo kemencében nem lehet megölni Wolverine-t.
7/32 A kérdező kommentje:
Akkor valami más tanács?
2013. aug. 9. 22:16
8/32 anonim válasza:
Ha elpusztítják vhogy az agyát, pl. X professzor vagy Jean. Vagy lekaszabolják a húsát, addig vágják nagyon gyorsan, míg csak a csontváza marad meg.
9/32 anonim válasza:
A telekinézis nem tekinthető opciónak, ahhoz túl keveset tudunk róla, lehet hogy alkalmas, lehet hogy nem.
Nem tudod olyan sebesen szabdalni, hogy ne gyógyuljon be, mivel az eddigi tapasztalatok alapján olybá tűnik, hogy a regenerálódás sebessége a sérülés mértékével egyenesen arányos.
10/32 anonim válasza:
Mikor Deadpool fejbelőtte közvetlen közelről, olyan sokáig ki volt ütve,h Deadpool elcipelte őt egy helyre, ahol még meg is kötözte és fellógatta a plafonra. Szal sok idő volt míg regenerálódott, ez alatt sztem lelehetett volna csupaszítani a csontvázát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!