Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak itt képregény illetve...

Vannak itt képregény illetve szuperhős fanok?

Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet hogy 19 éves vagyok, és még mindig nagyon tetszenek a szuperhősös dolgok, valamennyire még mindig vágyok arra hogy az legyek...XD Tudom hogy gáz, de legalább hobbi szinten valamit szeretnék. Ha vannak itt fanok, segítenétek nekem, hogy hol tudnék beszerezni normális cuccokat? Kedvenceim: Batman, Iron Man, Wolverine /Farkas/ De egyébként a Ninjutsu-s dolgok is tetszenek. Esetleg van itt olyan, akinek vannak cuccai, mert gyűjti őket?

2012. aug. 8. 01:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szégyen a képregény-gyűjtés...valaki pénzérméket gyűjt, valaki szalvétákat, valaki bélyegeket, valaki kosaras-kártyákat...

Az, hogy valaki(k) lenézik a képregényeket, engem nem zavar (én is képregény-gyűjtő vagyok, 25 éves).

Ja, és vannak nálam jóval idősebbek is...

Néha nagyanya, meg anya is megkérdi tőlem, hogy minek veszem őket...erre azzal jövök...hát költhetném piára, cigire meg hasonló élvezeti cuccokra is a pénzem :)...melyik a jobb?

Nekem ez a hobbim, tartsák tiszteletben! Én sem kötök bele másba, hogy mi a hobbija, s miért éppen az... na meg nem nézem le...

2012. aug. 8. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Amúgy még a kérdésedre visszatérve...

Ha magyar képregényeket keresel, akkor ajánlom a Kingpin kiadó termékeit:

[link]

A Marvel+ idei számaiban sokszor feltűnt Vasember:

[link]

A pokember-hu fórumán van csere-bere topic is.

Aztán ott van a www.comicsinvest.hu, fumax.hu (A Fumax kiadó kiadott 2 Wolverine/Rozsomák-kötetet is)....

A Képes kiadó kiadott néhány Batman-kötetet, de most szünetel náluk a Batmanek kiadása....

2012. aug. 9. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

20 évesen én még mindig ilyen vagyok :) Neten vannak fent cbr és cbz formátumban képregények, ComicRack-al vagy CDisplay-el olvashatóak (csak ugye mind angol).

És a régi képregényeimet nem engedem kidobni senkinek! :D

2012. aug. 24. 01:19
 4/5 anonim ***** válasza:
hát én odavagyok a szuperhősökért, nem gyűjtök képregényeket de szivesen tenném :D nagyon jó hobbi lehet
2012. aug. 24. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is imádom a képregényeket, itt szoktam olvasgatni: [link]

és itt:

[link]

Meg, bár ez nem szuperhősös, akit érdekel, ezt rajzolom: [link]

2013. márc. 20. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!