Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Breaking bad (Totál szívás)...

A Breaking bad (Totál szívás) miért jó?

Figyelt kérdés

Nem ismerem, tervezek belekezdeni, mint nagy sorozatrajongó. IMDB-n 2. helyen van a top 250 sorozatnál és csak egy BBC-s dokufilm előzi meg. Utána van a Trónok harca, amit imádok.

Kiknek ajánljátok? Miért van ennyire felértékelve? A leírását elolvastam már, én csak (spoiler nélküli) személyes tapasztalatot kérnék, ha van :)

[link]

Itt van amúgy a lista.

2013. szept. 27. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs felértékelve.

Remek karaktereivel, színészi játékával valóban kiemelkedik a sorozatok világából, ajánlom mindenkinek,aki szereti igényes, kidolgozott drámát.

[link]

2013. szept. 27. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:

A felértékelvét úgy értettem, hogy magasan van pontozva, nem pedig, hogy nem érdemli meg, de mégis magas pontja van. Miért nem érti meg soha senki amit leírok? Komolyan akármit írok válasznak, vagy kérdésnek, mindenki úgy reagál, mintha támadnék valamit. 9,4 pontos IMDB pont, pedig magas, azt nem mondhatod, hogy nem.

A kérdést azért kérdeztem meg, mert szeretném elkezdeni nézni, csak informálódok előtte, nem pedig mert nem hiszem el, hogy jó. Csak kérdezem, hogy miért?

2013. szept. 27. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak annyit írhatok, hogy más típusú mint a Trónok harca.

Nézz meg négy, öt részt, és meglátod, hogy tetszik e.

2013. szept. 27. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Elkezdem persze :) de nem csak Trónok harcát nézek, nagy sorozat fan vagyok. Azt csak azért említettem, mert utána következik. Kicsit félve látok neki, mert alapjáraton nem szeretem a drogos témát, de adok neki egy esélyt, ha már ilyen jónak mondják :) Majd jelentkezek, hogy tetszett-e.
2013. szept. 27. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Mellesleg én a Maffiózók (The Sopranos) című sorozatot ajánlom feltétel nélkül, nálam magasan a legjobb, és nem csak az alábbi értékelés miatt:

[link]

2013. szept. 27. 20:11
 6/8 anonim válasza:

Szia,

most tervezem, hogy belekezdek, épp ma :). Eddig csak jókat olvastam róla. Kiváncsi vagyok nagyon...

2013. szept. 29. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát kérdező úgy látom elfelejtetett jelentkezni... Én most kezdtem el, és már az eleje is teszett.
2017. dec. 19. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Na helló újra! Most járok a negyedik évad végénél és hát... baszus ez nagyon profi munka! Tényleg minden el lett találva, a hangulat, a karakterek, a színészi munka, zseniális minden! Szépen lassan bontakozik ki a történet, ami tényleg minden résszel egyre csak jobb lesz. Most már nálam abba a kategóriába lépett ez a sorozat, amikor már nem tudom abbahagyni, ha elkezdem nézni. Most is szinte rossz, hogy már aludni kell mennem... :D :D
2018. jan. 4. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!