A Totál Szívásnak lesz több évada az 5. után?
Figyelt kérdés
Ugye az 5. évadot két részre szedték, ez oké. De utána lesz még új évad?2013. aug. 10. 20:13
1/12 anonim válasza:
Nem lesz, sajnos ez az utolsó évad. Iszonyúan sajnálom, én még egyszer ennyit simán elnéznék még belőle, imádom... :(
2/12 A kérdező kommentje:
Ne már :( Én is annyira imádom ezt a sorozatot:( Az is totál szívás, hogx nem folytatják:(
2013. aug. 11. 15:11
3/12 anonim válasza:
Igen, ez totál nagy szívás tényleg :) De amúgy már tavaly megmondták, hogy ez lesz az uccsó évad.. :(
Majd egyszer /vagy többször :)/ újradarálom az egészet, az tuti.
De azért lesz mit néznem még, ha vége lesz!
4/12 anonim válasza:
De rossz a magyar címe :D Amúgy szerintem meg pont jó, hogy már abbahagyják. Így legalább nem lesz elnyújtott, önismétlő, pénzhajhász szemét. Mert bizony az amerikai sorozatok 90 százalékának ez lesz a sorsa... Az meg a másik, hogy ennek a sorozatnak baromi nagy durranás lehet a befejezése, ismerve Gilligant, már nagyon várom :)
5/12 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsóval ;-)
Legalább nem lesz Barátok Közt szintű a dolog, ha értitek.. :D
2013. aug. 17. 15:02
6/12 anonim válasza:
Új évad nem lesz, de volt szó arról, hogy csinálnak egy spin-off-ot amiben Saul Goodman lesz a főszereplő. Azt nemtudom, hogy eldöntötték-e már az elkészítését
7/12 anonim válasza:
Én egy Jesse spin-offnak jobban örülnék! :)
8/12 anonim válasza:
Én is, csak hát gondolom Jesse sztorija lezáródik a sorozat végével:)
9/12 anonim válasza:
Igen valószínű lezárul, sajnos, nézném még tovább pedig! :)
10/12 anonim válasza:
Igen, ezzel én is így vagyok..:D Azt is sajnálom, hogy DVD-n valószínűleg nem fog itt megjelenni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!