A Breaking Bad (Totál Szívás) c. sorozatot meddig szinkronizálták?
köszi
hát csütörtökig megnézem az egész 4. évadot angolul
szívesen :)
és kb én is hasonló sebességgel néztem :D
és amúgy hol tart most a sorozat?
nem rég kezdtem el csak nézni
Leszögezném, hogy nem szeretnék belekezdeni az amúgy gyakran elhangzó "tessékeredetihangalnézni" hegyibeszédbe, pedig ha valahol, akkor a Breaking Bad-nél tényleg indokolt lenne. Ezzel nyilván nem a szinkron stúdiók munkáját kívánom méltatni. A Breaking Badet egyszerűen nem lehet visszaadni átszinkronizálva. Pont a színészi játékok emelik fel az igazán nagy sorozatok közé, és a színészi játékhoz mint olyan, hozzá tartozik a színészek hangja is. Sőt.
Szóval szerintem ha nem szeretnéd megfosztani magad az egyik legszebb sorozat élménytől, akkor mindenképp eredeti hanggal nézd :)
Egyetértek az utolsóval! Én is végig angolul néztem. Már csak Jesse beszéde miatt is érdemes, yo! :)
Nagyon nagyon sajnálom, hogy már csak 5 rész van hátra!!! :(
A szinkron már halva született. Azzal herélte ki a sorozatot a szinkronrendező, hogy Walter White-nak (ennek itt!! [link] kiválasztotta Adrian Monk magyar hangját.
Ez talán az első évad első felében működött is, onnantól meg nevetségessé tette az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!