Szerintetek melyik a jobb? Vámpírnaplók, Alkonyat vgay true blood?
kinek mi...
Nekem a Vámpírnaplók jön be a legjobban:)
Azért mert minden megvan benne ami kell: harc;szerelem;jó történet éppen elég mennyiségben!!! Mert az Alkonyatban is van de szerintem ott túlzásba viszik a romantikát... a True Blood-ban pedig a szexet! xD :) nekem ez a véleményem :)
Ha sorrendbe kellene állítanom akkor .
Vámpírnaplók : szerintem ez a tökéletes vámpíros sorozat
True Blood : kicsit morbid , de nagyon bírom
Alkonyat : tényleg túlzásba viszik ezt a love témát
1 Vámpírnaplók
2 Ture blood
....11111111000000000.......... Alkonyat
életkor függő szerintem.
a vámpírnaplók kimondottan tini célcsoportnak készült,ezért nekem teljesen élvezhetetlen,mondhatni unalmas,a karakterek is ellenszenvesek.
1 évadot néztem meg belőle aztán kaszáltam.
az alkonyat megintcsak ugyanez,plusz még logikátlan is.
ha már a jövőbe látó tudja,hogy hol lesz a csata,akkor elég lett volna alá aknázni a területet és berobbantani az egészet,amikor odaér a volturi,plusz rém nevetséges,hogy egymásnak futnak puszta kézzel,amikor használhatnának a golyószórótól kezdve a lángszóróig,csatabárdokat,de semmi,egymásnak futnak morcosan,mert hogy a tini célközönségnek sok lenne a fegyveres logikus csata.
egyszer nézős film.
a true blood meg vicces,kevésbé gyerekes,hangulatos,jók a karakterek,bár a 6. évad elég gyengécske lett és sok helyen következetlen,de a 3 sorozat közül ez a legjobb magasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!