Szerintetek melyik a jobb? A True Blood vagy a
Vámpírnaplók?
Figyelt kérdés
És miért?
2012. ápr. 29. 19:26
1/9 anonim válasza:
Abszolót a TVD. Sokkal kulturáltabb és inkább az én korosztályomnak van kitalálva, nem úgy, mint a TB. Én nem bírom, ha folyton csak szexelnek, eltereli a történet lényegét (már ha a TB-nak van).
Meg úgy a sztorija is tetszik a TVD.nek, bár mostanság már egy kicsikét unni kezdtem Elena miatt..
14/L
2012. ápr. 29. 21:18
2/9 anonim válasza:
*Abszolút
2012. ápr. 29. 21:18
3/9 anonim válasza:
Én a True Bloodra szavazok!!!
Akciós,pörgős,mindig van benne vmi meglepi,amivel tényleg meg tudnak lepni!(najó!Tudnának , ha nem olvastam volna!)
A Vámpírnaplók számomra (láttam pár részt,de nem olvastam,mert könyvben sem fogott meg!) olyan "langyos víz"!
2012. ápr. 30. 01:24
4/9 anonim válasza:
Mindkét sorozatot nézem, bár a True Blood-ot nem értem, hogy miért, mert már az elmúlt pár évadban főleg annyira elfajzott lett, és a szereplők 80%-a is irritáló, de valahogy nem tudom abbahagyni. Én egyértelműen a Vámpírnaplókat szeretem jobban, jobban megfogtak a színészek, sztorik, de a True Blood javára kell írni, hogy kicsit 'véresebb', akciódúsabb, de azért az HBO sorozatai kicsit keményebbek, mint más csatornáké...
2012. ápr. 30. 14:39
5/9 anonim válasza:
Vámpírnaplók! a színészek jobbak (és a karakterek is), és a true blood néha egy kicsit fura... mármint az milyen már, hogy a bill tiszta sárosan medugja a sookiet, vagy amikor az erik dug egy csajt és szinte mutatják a f*szát..:SS szal a vd kicsit kultúráltabb, és a tb.-nek a 4. évadában kicsit sok a fantázia.. pl első részben azok manók vagy mik.. és persze a vámpírnaplókban jobb pasik vannak:DD
2012. máj. 4. 22:59
6/9 anonim válasza:
Vámpírnaplók! Nem írok sokat. Szóval: Egy epizódot láttam a TB-ból, de olyan szinten unalmas volt, hogy 2 perc után már mással foglaltam el magam... Rossz minőség, karakter, történet. Ennyi.
2012. jún. 22. 19:10
7/9 anonim válasza:
True Blood! Sokkal izgalmasabb és a vámpírnaplókban Elena rohadt idegesítő -.-
2012. júl. 6. 17:28
8/9 Alkonyat-Vámpírnapló válasza:
Mindenképpen Vámpírnaplók.
2012. okt. 28. 15:05
9/9 anonim válasza:
Nagyon messziről nézve két vámpír pörög egy különleges képességű ember csajért.... :) Ja és mindkét csaj iszonyú idegesítő karakter.
A TVD szerintem a 4-5. évad környékén kifullad, a TB a másodiknál lendül bele (majdnem én is abbahagytam, de kár lett volna). A TB talán egy kicsit "felnőttebb".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!