Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hasonló Anime mint a Fairy...

Minimókuus kérdése:

Hasonló Anime mint a Fairy Tail, vagy a Naruto?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hunter x Hunter (2011) = One Piece = Claymore > egy nagy szakadék > Fairy Tail > Még egy nagy szakadék > Naruto
2013. aug. 13. 23:30
 2/13 Nirata ***** válasza:

Ao no exorcist

Fullmetal alchemist brotherhood

Zetsuen no tempest the civilization blaster

2013. aug. 14. 12:08
 3/13 anonim ***** válasza:

Amiket ti írtok azok nem olyanok, mint a Naruto és a Fairy Tail, azok túl kidolgozottak ezekhez képest.

Ami ugyan azon a szinten van az a Bleach és a Dragon ball.

2013. aug. 14. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:
én megemlíteném a Sámán királyt is
2013. aug. 14. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Abban igaza van a 3asnak hogy sokkal jobban megírt dolgok..
2013. aug. 14. 18:31
 6/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy sokan szidják a narutot is pl, és igaz is h mostanában egy nagy szar de attól még ennek is van értéke :d és szerintem ízlés kérdése.. nekem ez is tetszik :) amúgy köszi :)
2013. aug. 20. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
nnekem sincs gondom a Fairy Taillel és a Narutoval, sot kifejezetten szeretem. ( mondjuk nekem sokkal jobban bejon a Fairy Tail, viccesebb.) viszont nagyon sokat hallok a One Piecerol, talán valamikor belekezdek
2013. okt. 2. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:

katica999, hidd el mélyebb mint a fenti kettő.

Esetleg kérdező próbáld be a JoJo-t, elég színpadias anime, partokra van osztva, a mangáját mai napig követem, egyik legjobb shounen, csak sajnos kevésbé ismert. Jelenleg több mint 20éve fut a manga és a Part 8.nál jár. (Bár part 7-8 már spinn-off szerű.) De naturalista ábrázolás és epic fightok miatt szerethető manga, sajnos animálva csak az első két part van (JoJo Bizarre Adventure (2012)), illetve a part 3 két régebbi OVA sorozatba sűríttve.

2013. okt. 2. 20:21
 9/13 A kérdező kommentje:
És a mangája magyarul is megvan? :)
2013. okt. 16. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy én válaszolok, de sajnos nem fordítja senki a mangát:(

De animeben végig megy, az első 2 part már meg lett anmiálva és most jelentették be a harmadikat is. Szóval valószínű, hogy végig megcsinálják az egészet. Az animet fordítják is.

2013. okt. 17. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!