Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto Shippuuden rasen shuriken?

Naruto Shippuuden rasen shuriken?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A 92.résznél tartok és nagyon érdekel hogy mi lesz narutonak a rasen shurikenjével? mivel még régebben bele néztem talán a 160 körüli egyik részbe és ott azt használta de tsunade azt mondta hogy a chakrakontroll-t elrontja és akkor nem lehet ninja.. Szóval akkor naruto tovább gyakorolja és nem fog kárt tenni narutoban, vagy valami más lesz? esetleg melyik részben derül ki hogy mi lesz?

2013. aug. 13. 03:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen részletéggel nem emlékszem a dolgokra, de asszem ha eldobja sage modba, akkor nincs probléma.
2013. aug. 13. 04:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, azt mondta Tsunade,h mikor Naruto használja, akkor saját magát is sebzi és ezért majd megtanulja eldobni azt és így nem kell közel lennie a becsapódásakor.
2013. aug. 13. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Hmm értem köszönöm :DD már tényleg aggódtam :D
2013. aug. 13. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapból az történt, hogy eltört a keze, de miután felépült utána gyakorolta, és már a mostani mangákból kiderült, hogy probléma nélkül tudja használni.
2013. aug. 14. 10:28
 5/5 A kérdező kommentje:
hát még csak a 136.résznél tartok de még nem gyakorolta :D
2013. aug. 14. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!